23 i 24 d'octubre

EL CONDE DE TORREFIEL SÂLMON< La chica de la agencia de viajes nos dijo que había piscina en el apartamento

Compra entrada

Compartir

Dins el festival SÂLMON< 2013

La chica de la agencia de viajes nos dijo que había piscina en el apartamento se situa en un context de banalització, consum, oci i placer per construir una partitura en la qual cossos i paraules creen ambients indefinits que es debaten entre allò banal i allò extraordinari. La peça proposa deixar de banda una experiència estètica complaent per donar pas a una forma més ambigua i consolidar així una relació eròtica entre el que es veu i el que es creu veure.

Pablo Gisbert i Tanya Beyeler encapçalen el projecte artístic El Conde de Torrefiel, amb unes peces escèniques són el resultat d’una oscil·lació entre literatura, arts plàstiques i coreografia que busca transcendir els paràmetres del llenguatge verbal. La trajectòria professional de la companyia s’inicia el 2010 amb l’estrena de la seva primera peça La historia del rey vencido por el aburrimiento. El Conde de Torrefiel forma part de l’equip artístic de la companyia de dansa La Veronal en la composició textual i dramatúrgica de les seves obres.

Un projecte de El Conde de Torrefiel
Direcció i dramatúrgia Pablo Gisbert
Text Pablo Gisbert en col·laboració amb les intèrprets
Intèrprets Cris Celada, Tanya Beyeler & Guests
Il·luminació Octavio Más

Producció Festival TNT de Terrassa, Graner fàbrica de creació
Amb la col·laboració AZALA Espacio de creación (Álava), L’Estruch de Sabadell,  Graner fàbrica de creació de Barcelona, BAD Bilbao

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

23 i 24 d'octubre

21h

Sala PB

6€

Durada: 70'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x