28 de març

ALESSANDRO SCIARRONI Joseph_Kids

Compartir

Cada jove espectador és també un artista en potència

Després del gran èxit de Joseph, el primer solo d’Alessandro Sciarroni, creat l’any 2011 i presentat en deu països europeus diferents en menys de dos anys, dintre dels programes més interessants de dansa i teatre contemporanis, l’artista reprèn les seves reflexions sobre els mecanismes de la creació escènica replantejant aquesta obra per representar-la davant el públic infantil.

A Joseph_Kids veiem en escena un únic artista, un home tot sol davant el seu ordinador portàtil. Com en la versió per a adults, l’intèrpret busca la seva pròpia imatge, que es projecta, deformada, duplicada o desconstruïda per mitjà d’una càmera web, amb efectes de vídeo bàsics.

Amb aquest espectacle, es pretén mostrar als nens i nenes que les eines tecnològiques poden ser vehicles potencials de creativitat i no pas una mera causa d’alienació. Joseph_Kids és un espectacle que diverteix, però que també convida el públic a pensar en coses com ara el fet que ens podem moure en un espai d’actuació de maneres sempre noves i sorprenents.

Autor i director Alessandro Sciarroni
Intèrprets Alessandro Sciarroni, Marco D’Agostin
Assessor dramatúrgia Antonio Rinaldi
Cura del projecte i promoció Lisa Gilardino
Organització i administració Chiara Fava
Comunicació Beatrice Giongo

Producció Corpoceleste_C.C.00#
Coproducció Armunia/Festival Inequilibrio
Amb el suport Teatro Stabile Delle Marche
Amb la col·laboració Teatro Pubblico Pugliese / La Scena dei Ragazzi


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.

 

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

28 de març

12h

Sala PB

8€

Durada: 30'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x