22 i 23 de maig

VOETVOLK / LISBETH GRUWEZ & MAARTEN VAN CAUWENBERGHE It’s going to get worse and worse and worse, my friend

Compra la teva entrada

Compartir

El discurs com a arma de poder: d’això ens parla aquesta peça en què Lisbeth Gruwez balla el trànsit de l’èxtasi discursiu. En el procés, aprofita fragments d’un sermó de l’ultraconservador i telepredicador evangelista Jimmy Swaggart. D’inici, la seva prèdica és amable i pacificadora, però arran del seu desig compulsiu de persuadir, a poc a poc va traspuant desesperació. I, finalment, revela la seva naturalesa íntima: la violència.

Amb aquest solo, Gruwez aconsegueix una peça impactant en què nombroses crítiques han coincidit en una paraula: fascinant.

La companyia belga Voetvolk va ser fundada l’any 2007 per la ballarina i coreògrafa Lisbeth Gruwez i el músic i compositor Maarten van Cauwenberghe. Tots dos artistes s’havien conegut al laboratori de Jan Fabre i junts han creat 11 produccions. El seu treball és un diàleg constant entre el moviment corporal i l’auditiu. Els seus espectacles s’han representat en diverses ocasions al Festival d’Avinyó, al Julidans, al festival Tanz im August, al Dance Umbrella i a la Biennal de Venècia, entre altres escenaris.

Concepte, coreografia i interpretació Lisbeth Gruwez / Composició, so, disseny i assistència Maarten van Cauwenberghe / Estilisme Veronique Branquinho / Assessor artístic Bart Meuleman / Disseny il·luminació Harry Cole i Caroline Mathieu / Direcció tècnica Gilles Roosen / Agraïments Tom de Weerdt / Cap producció Anita Boels / Comunicació Sam Ecker
Producció Voetvolk vzw / Coproducció Grand Theater Groningen, Troubleyn – Jan Fabre, Theater Im Pumpenhaus i AndWhatBeside(s)Death / Difusió Key Performance / Amb el suport The Province of West Flanders, The Province of Antwerp, The Flemish Community i Arcadi Île-de-France – Dispositif d’accompagnements

Voetvolk està aliat a KVS (the Royal Flemish Theatre), kc NONA i Royal Museum of Fine Arts Antwerp; és companyia en residència al Theater Freiburg. 

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

22 i 23 de maig

dissabte 18.30 h, diumenge 18 h

Sala PB

16 €

Durada: 55 minuts

Més informació

web de la cia

Consulta el programa de mà

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x