del 12 al 15 de març

LA INTRUSA It’s a wrap (Kubrick is dead)

compra entrada

Compartir

6 intèrprets, personatges icònics de la filmografia de Kubrick infiltrats a l’obra 6 personatges en busca d’autor de Pirandello. A partir d’aquest marc de ficció La Intrusa presenta una peça que reflexiona sobre l’instant que hi ha entre el final d’una cosa i el principi d’una altra. La dansa es contamina d’altres disciplines: elements escènics, musicals i audiovisuals intervenen per interrogar-se sobre la capacitat d’adaptació a les diferents situacions vitals.

La companyia La Intrusa, formada per Virginia García i Damián Muñoz, va celebrar els seus 20 anys en escena amb el Premio Nacional de Danza 2015. Els seus espectacles són poètics, intimistes, d’un fort impacte visual i emocional que es tradueix a l’escena en metàfores de moviment, imatges, so i paraules.

Creació i direcció Virginia García, Damián Muñoz / Dramatúrgia Virginia García / Interpretació Alexis Fernández, Carmen Fumero, Virginia García, Helena Gispert, Damián Muñoz, Manfredi Perego / B.S.O. Jesús Díaz (Making Music in Silence)
Coproducció Mercat de les Flors

Dramatúrgies del Debat: dv 13 de març

Coproducció Mercat de les Flors

Imatges espectacles anteriors

 

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

del 12 al 15 de març

20 h (dg 18 h)

Sala MAC

16 €

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x