del 12 al 15 de març

LA INTRUSA It’s a wrap (Kubrick is dead)

compra entrada

Compartir

Espectacle inclòs dins Dansa Metropolitana

6 intèrprets, personatges icònics de la filmografia de Kubrick infiltrats a l’obra 6 personatges en busca d’autor de Pirandello. A partir d’aquest marc de ficció La Intrusa presenta una peça que reflexiona sobre l’instant que hi ha entre el final d’una cosa i el principi d’una altra. La dansa es contamina d’altres disciplines: elements escènics i musicals intervenen per interrogar-se sobre la capacitat d’adaptació a les diferents situacions vitals.

La companyia La Intrusa, formada per Virginia García i Damián Muñoz, va celebrar els seus 20 anys en escena amb el Premio Nacional de Danza 2015. Els seus espectacles es caracteritzen per la capacitat de generar espectacles poètics, de gran impacte visual i emocional, sempre amb la voluntat d’empatitzar amb el públic en un to intimista. El seu punt de partida és un treball de reflexions i de transferència de metàfores sobre l’escenari, a través del moviment, els sons i les paraules.

Creació i direcció Virginia García, Damián Muñoz / Dramatúrgia Virginia García /Assistent conceptual Ana Redondo / Interpretació Alexis Fernández (Maca), Carmen Fumero, Virginia García, Helena Gispert, Damián Muñoz, Miguel Zomas / Original score Jesús Díaz (Making Music in Silence) / Soundtrack La Intrusa / Vestuari Ana Tichy / Espai escènic La Intrusa / Disseny il·luminació La Intrusa, Daniel Badal / Tècnic il·luminació i so Daniel Badal / Veu en off Maru Valdivielso i Pau Colera / Producció i management Cane (N. Canela)
Coproducció Mercat de les Flors

Dramatúrgies del Debat: dv 13 de març

Coproducció Mercat de les Flors

Imatges d’assaig de la peça

 

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

del 12 al 15 de març

20 h (dg 18 h)

Sala MAC

16 €

Durada: 90'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x