31 d'octubre i 1 de novembre de 2012

LOST DOG It Needs Horses / Home for Broken Turns

Compra entrada

Compartir

Dins del festival SÂLMON<. TALENTS EUROPEUS EN MOVIMENT

L’ESPECTACLE

El duet It Needs Horses de Lost Dog, guanyador del “The Place Prize”, arriba al Mercat acompanyat de l’obra més recent de la companyia, Home for Broken Turns: un teatre-dansa molt físic i ple d’humor negre, interpretat per un repartiment internacional d’artistes de reconegudes companyies de dansa i teatre físic d’Europa, com ara la Hofesh Shechter Company, Fabulous Beast i Gecko.

It Needs Horses narra la història d’un modest duet de circ i els seus intents cada cop més desesperats d’entretenir el públic. El glamur ha desaparegut, els intèrprets han oblidat els números, però l’espectacle ha de continuar. Home for Broken Turns segueix els personatges d’aquest desastrós número doble quan abandonen la pista del circ per darrera vegada. La peça, inspirada en l’obra de Pirandello Sis personatges en cerca d’autor, es fixa en com els personatges ficticis continuen existint fins i tot quan ja s’ha acabat l’obra que els ha donat vida. La Home for Broken Turns és la «casa dels números trencats», el lloc on es reuneixen llavors els personatges, sota la vigilància d’una temible matriarca que és alhora protectora i proxeneta d’aquests nens perduts del teatre.

LA COMPANYIA

Lost Dog es va formar el 2004 i des dels seus inicis va guanyar nombrosos premis, com el primer premi del Certamen Internacional de Coreografia de Burgos i el segon premi del prestigiós concurs de coreografia de Hannover. A més a més, el Phoenix Dance Theatre va adquirir la seva primera obra per dur-la de gira. La segona peça, The Drowner, va ser nominada a un premi Total Theatre i es va guanyar l’entusiasme de la crítica al Fringe Festival d’Edimburg. Així mateix, el novembre del 2005 la companyia va rebre el premi de nova coreografia de la Fundació Bonnie Bird del Regne Unit. Ha creat tres obres llargues i diverses peces curtes.

FITXA ARTÍSTICA

Intèrprets IT NEEDS HORSES Christopher Evans, Anna Finkel
Intèrprets HOME FOR BROKEN TURNS Anna Finkel, Lise Manavit, Laura Pena, Ino Riga, Solène Weinachter
Director artístic Ben Duke
Disseny il·luminació Jackie Shemesh
Disseny vestuari Holly Waddington
La gira de Lost Dog de Broken Turns / It Needs Horses rep el suport dels fons públics de la Loteria Nacional per a Arts Council England.

It Needs Horses: obra encarregada per The Place Prize, patrocinada per Bloomberg
Home for Broken Turns: amb el suport dels fons públics de la Loteria Nacional per a Arts Council England i amb l’encàrrec de The Place i The Almeida amb el suport adicional d’European Dance House Network i Modul Dance per a Danshuis Station Zuid; Tilburg, The Netherlands; Mercat de les Flors, Barcelona; Tanzhaus NRW, Dűsseldorf, Alemanyia.

Ben Duke és un artista de Work Place i artista associat de South East Dance. Lost Dog és una companyia d’Escalator.

Amb el suport del Programa Cultura de la UE en el marc del projecte modul-dance

   

Al canal youtube de Lost Dog podreu veure algunes altres peces seves

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

31 d'octubre i 1 de novembre de 2012

20:30h

Preu 6€ / Abonament de dia 10€ / Pack CREA 6€

Més informació

web de la companyia

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x