Del 8 al 10 de març

ZOO / THOMAS HAUERT Inaudible

Compra entrada

Compartir

AQUEST ESPECTACLE FORMA PART DE LA QUINZENA METROPOLITANA DE DANSA

Inaudible (2016) parteix del concepte d’interpretació. El coreògraf recorre a peces musicals ja existents i les relaciona de manera molt estreta a les notacions coreogràfiques, improvisacions estructurades vinculades a la música. En aquest cas, els ballarins s’enfronten al Concerto in F de George Gerschwin i a la peça Ludus de Morte Regis del compositor contemporani Mauro Lanza. Sempre a la recerca de nous plantejaments per a la dansa, Hauert inverteix el principi del mickeymousing i deixa que siguin els moviments els que segueixin directament la música. El resultat és una coreografia condensada i molt detallada, una sèrie fascinant de moviments que fan tangible l’experiència musical.

ZOO/Thomas Hauert és una companyia de dansa contemporània establerta a a Brussel·les. El 1998 el ballarí suís Thomas Hauert va decidir formar la seva pròpia companyia, amb la qual ha creat més d’una dotzena de peces, com ara Cows in Space, Verosimile, Modify, Walking Oscar, Accords i MONO, amb les què ha girat arreu del món. A banda del context de ZOO, ha creat peces per a P.A.R.T.S., el Zurich Ballet, Toronto Dance Theatre i Candoco Dance Company. Hauert és el director acadèmic de la nova llicenciatura en dansa contemporània a l’escola La Manufacture de Lausanne des de 2014.

A Barcelona ha presentat Modify, Walking Oscar i Accords amb ZOO i el duet From B to B amb Àngels Margarit i La Mesura del desordre amb el grup La Bolsa.

Concepte i direcció Thomas Hauert / Dansa creada i interpretada per Thomas Hauert, Fabian Barba, Liz Kinoshita, Albert Quesada, Gabriel Schenker, Mat Voorter / Música George Gershwin, Concerto in F; Mauro Lanza, Ludus de Morte Regis
Producció ZOO/Thomas / Coproducció Kunstenfestivaldesarts, Charleroi Danses – Centre chorégraphique de la Fédération Wallonie-Bruxelles, La Bâtie-Festival de Genève, PACT Zollverein (Essen), CDC Atelier de Paris-Carolyn Carlson, Ircam – Centre Pompidou (Paris), Théâtre Sévelin 36 (Lausanne), Centre chorégraphique national de Rillieux-la-Pape – director Yuval Pick / Amb el suport de Fédération Wallonie-Bruxelles-Service de la danse, Pro Helvetia – Fondation suisse pour les arts, Loterie Nationale, Vlaamse Gemeenschapscommissie, Ein Kulturengagement des Lotterie-Fonds des Kantons Solothurn, Wallonie-Bruxelles International, Wallonie-Bruxelles Théâtre/Danse / Studio Charleroi Danses / La Raffinerie (Bruxelles), Grand Studio (Brussels), Centre chorégraphique national de Rillieux-la-Pape – director Yuval Pick / Agraïments Les Cris de Paris – direcció Geoffroy Jourdain – responsable de l’encàrrec i intèrpret l’any 2013 de la peça Ludus de Morte Regis de Mauro Lanza al festival ManiFeste (Ircam – Centre Pompidou)

#ThomasHauert #Inaudible

Divendres 9 de març, conversa després de la funció

Dissabte 10 de març, Una Hora Abans de la funció, sessió d’introducció a l’espectacle

Fitxa completa

Il·luminació Bert Van Dijck / Vestuari Chevalier-Masson / Col·laboració musical informàtica Ircam Martin Antiphon / So Bart Celis

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

Del 8 al 10 de març

20h (dg 18h)

Sala MAC

22€

Més informació

web de la cia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x