Del 7 al 9 d’abril

SASHA WALTZ & GUESTS In C

Compra la teva entrada

Compartir

El nou treball de Sasha Waltz obre una nova línia creativa de la companyia alemanya per produir espectacles tant en viu com en format digital. La peça que presentem parteix de la composició musical In C, de Terry Riley, estrenada el 1964 i considerada la primera obra de música minimalista. Així, Sasha Waltz i els seus ballarins han desenvolupat un material coreogràfic que segueix una estructura variable semblant a la composició i que la deixa oberta sempre. Es compon de cinquanta-tres fases musicals que es llegeixen com a pautes escèniques per als músics. «El resultat és un sistema experimental de cinquanta-tres frases de moviment per a una improvisació estructurada, amb normes i directrius ben clares. La llargada de la peça és sempre variable, com també ho és el nombre de músics i ballarins. In C és un sistema dinàmic i modular que en època de pandèmia continua essent adaptable.» Sasha Waltz

Sasha Waltz i Jochen Sandig van fundar la companyia Sasha Waltz & Guests a Berlín l’any 1993. A data d’avui, el nombre d’artistes i agrupacions que han col·laborat amb la companyia com a convidats («guests») ja depassen els 300. Procedents dels camps de l’arquitectura, les arts visuals, la coreografia, el cinema, el disseny, la literatura, la moda i la música, i originaris de 30 països diferents, han participat en més de 80 produccions, films i projectes «Dialoge».

Concepte – coreografia Sasha Waltz / Disseny vestuari Jasmin Lepore / Disseny il·luminació Olaf Danilsen / Concepte – dramatúrgia Jochen Sandig / Dansa – coreografia Sebastian Abarbanell, Melissa Figueiredo, Hwanhee Hwang, Lorena Justribó Manion, Annapaola Leso, Michal Mualem, Zaratiana Randrianantenaina, Aladino Rivera Blanca, Orlando Rodriguez, Joel Suárez Gómez
Créditos música In C: In C Music de Terry Riley © Associated Music Publishers Inc. / EditionWilhelm Hansen. Amb el permís de Bosworth Music GmbH  and Wise Music Group.
In C composta per Terry Riley i interpretada per Bang on a Ca All-Stars de l’àlbum Terry Riley: In C (CA21004) / Enregistrament cortesia de Cantaloupe Music / Gravat en World Financial Center de Nova York en 1998 amb Maya Beiser, violoncel; David Cossin; glockenspiel, vibràfon; Steve Gilewski, baix; Scott Kuney, mandolina; Michael Lowenstern, saxofon soprano; Wu Home, pipa; Lisa Moore, piano; Todd Reynolds, violí; Mark Stewart, guitarra elèctrica; Danny Tunick, campanadas, marimba; Evan Ziporyn, clarinet / Producció Sasha Waltz & Convidats. Fabricat en Radialsystem. Sasha Waltz & Guest és finançat pel Departament de Cultura i Europa del Senat.
Producció Sasha Waltz & Guests
Amb el suport Consolat General d’Alemanya a Barcelona / Amb la col·laboració Goethe-Institut Barcelona

Conversa postfunció: dv 8 d’abril amb la creadora Sasha Waltz i els ballarins Annapaola Leso i Aladino Rivera Blanca. Condueix Bàrbara Raubert

Sessió d’introducció a l’espectacle ‘UNA HORA ABANS’: ds 9 d’abril amb Roberto Fratini (dramaturg, doctor en Arts Escèniques i docent de Teoria de la Dansa al CSD-IT)

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x