dissabte 4 de juny

STALKER TEATRO Il Tavolo della Concert(o)azione

Comprar entrada

Compartir

Il tavolo della concert(o)azione, de la companyia italiana Stalker Teatro, forma part de la programació de la segona edició de l’Altre Festival d’Arts Escèniques i Salut Mental, el qual acollim aquest any al Mercat de les Flors.

Aquesta performance teatral-musical, neix del desig de qüestionar els models de comportament que no donen valor a la capacitat d’escoltar a l’altre, tot suggerint una situació alternativa, no només a escala simbòlica, més sensible a les dinàmiques de les relacions entre persones diferents. El model “concertatiu” és un instrument i mètode de relació que es fonamenta en escoltar a l’altre i en el desenvolupament d’un Jo Coral juntament amb un Jo Personal.

A l’interior d’aquest procés hi ha la intenció de superar l’individualisme per posar l’accent sobre allò que ens uneix, i trobar respostes comunes a necessitats com la solidaritat, l’intercanvi, la cooperació i l’amistat. Un subjecte es fonamenta en l’agregació harmònica de components individuals i col·lectius que són bàsics per desenvolupar una cultura conscient de la dimensió comunitària que és la base de la societat. La bellesa no és autocomplaent ni narcisista, sinó una síntesi del compartir de forma harmoniosa. Avui en dia, busquem ajustar-nos a la realitat, tot elaborant rituals per tal de sentir-nos part del món.

La Concertació que l’espectacle proposa és una reflexió activa d’aquestes temàtiques, que articula els seus valors simbòlics en diferents plànols de representació.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

dissabte 4 de juny

21h

Sala MAC

6€

Més informació

www.laltrefestival.cat

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x