28 de febrer

CIE NICOLE SEILER IDN 2015: Shiver

Compartir

Codis del cinema negre i les pel·lícules de terror

Un projecte on el vídeo, emès a l’espai de manera falsament tridimensional, i la dansa s’influeixen mútuament. Amb Shiver, miro de qüestionar un cop més la realitat; aquesta vegada per mitjà d’una atmosfera inquietant, de suspens…

Nicole Seiler

Després de la trilogia que desconstruïa la relació entre moviment, so i imatge (Playback, Amauros i Small Explosion With Glass And Repeat Echo), Shiver posa en qüestió la realitat mateixa. Un complex sistema de vídeo projecta en directe sobre els cossos les seves rèpliques, estilitzades amb animació assistida per ordinador. Es crea una atmosfera ambigua, plena de suspens, que juga amb els codis del cinema negre i les pel·lícules de terror. Experimentant amb les discrepàncies entre projecció i realitat, Shiver incomoda els sentits, de manera que genera sospites i intranquil·litat. L’escenari esdevé, d’una manera lúdica, el mirall d’una por profundíssima i fins i tot física. L’univers en tensió: les esgarrifances estan garantides.

Nicole Seiler Viu i treballa a Lausana (Suïssa). Com a ballarina i intèrpret, ha participat en un gran nombre d’obres de la Compagnie Buissonnière, el Teatro Malandro, l’Alias Compagnie, la Compagnie Philippe Saire i Massimo Furlan. L’any 2002 va fundar la seva pròpia companyia. Les imatges i el vídeo han tingut una gran importància en el seu camí artístic. La seva recerca multimèdia, que enllaça dansa i vídeo, ha obert un nou camí per a espectacles de dansa, vídeos i instal·lacions coreografiades. El 2009 Nicole Seiler va rebre el premi de dansa de la Fondation Vaudoise pour la Culture.

 

Concepte i coreografia Nicole Seiler
Dansa i coreografia Claire Dessimoz, Dominique Godderis-Chouzenoux, Krassen Krastev, Mike Winter
Disseny llums, vídeo Stéphane Gattoni
Escenografia, vídeo Vincent Deblue
Música Stéphane Gattoni
Vestuari Claude Rueger
Col·laboració dramatúrgica Laurent Guido, Fabrice Gorgerat
Participació en el procés de creació Josseline Black, Aurélien Chouzenoux
Administració Cristina Martinoni
Direcció de gira mm – Michaël Monney

Coproducció Théâtre Arsenic Lausanne, Südpol Luzern, tanzhaus nrw, Düsseldorf, Cie Nicole Seiler
Amb el suport Ajuntament de Lausana, Cantó de Vaud, Pro Helvetia, Loterie Romande, Ernst Göhner Stiftung

Segueix-nos i utilitza els hashtags #IDN15 #ShiverIDN #NicoleSeiler


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.

 

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

28 de febrer

20:30h

Sala MAC

16€

Més informació

PACK IDN

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x