• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

IDN – IMAGEN, DANZA Y NUEVOS MEDIOS

Filmar la dansa

28 de febrer
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2014-2015

 • Tarifa

  3€

 • Horari

  17h Taula rodona / 19h Projecció

 • Espai

Un projecte de recerca, de pensament i de pràctica de creació en el que hi han participat coreògrafs, directors de cinema, muntadors, operadors de càmera, directors de fotografia i evidentment ballarins i intèrprets. Iniciat al mes d’abril de 2013 amb l’exercici de gravació de Bach de Maria Muñoz-Mal Pelo, continua al desembre amb la trobada per preparar la gravació de quatre peces: ·3 Capricis d’Àngels Margarit Mudances;  Landscape de Claudi Bombardó; un fragment de A place to Bury Strangers de Roberto Olivan, i el duo de l’espectacle La esperanza de vida de una Liebre de Mal Pelo. Filmem les dues primeres peces just a avans de final d’any al Graner, el passat mes de març vam anar als Monegros a filmar Liebre, al juny al Delta a filmar la coreografia del Roberto i finalment el passat mes de desembre hem realitzat una versió curta de Ultrainocencia de loscorderos sc en format 3D estereoscòpic.

Estrenem el resultat el dissabte amb una taula rodona que intentarà tornar a reunir a tots els participants i compartir amb el públic reflexions i experiències.

A continuació la projecció de les cinc peces (la pel·lícula 3D es presentarà diumenge en una sessió especial per motius tècnics) acompanyades de Fil de Roser López que no ha estat implicada en el projecte però que tanmateix hi te forces elements en comú.

Audiovisual: Francesc Sitges-Sardà, Elisabet Prandi, Albert Vidal, Lalo García, Luis Olivas, Alba Sotorra, Leo Castro i Núria Font, Òscar Xavier Gómez, Marc Batallé.

Coreografia: Àngels Margarit, Claudi Bombardó, Pep Ramis, María Muñoz, Roberto Oliván, David Climent i Pablo Molinero.

Interpretació: María Muñoz, Dory Sanchez, Eneko Alcaraz, Mireia de Querol, Joan Palau, Joan Català, Miquel Fiol, Fátima Campos, Cristina Gallofré, Nora Sitges-Sardà, Enric Fàbregas, Federica Porello, Spela Vôdeb, Sol Vázquez, Magi Serra, Roberto Olivan, Matias Marré, David Climent, Pablo Molinero.
 

PROJECCIÓ

BACH Mal Pelo, amb María Muñoz (fragent 8’)

3 CAPRICIS d’Àngels Margarit /Mudances, amb Dory Sanchez, Mireia de Querol, Joan Palau, Joan Català, Miquel Fiol i Fátima Campos/Eneko Alcaraz (8’)

LANDSCAPE de Claudi Bombardó/ Contrapunctus Danceport amb Nora Sitges- Sardà i Cristina Gallofré  (8’)

DUET – LA ESPERANZA DE VIDA DE UNA LIEBRE  de Mal Pelo amb Federica Porello i Enric Fàbregas (7’)

A PLACE TO BURY STRANGERS  de Roberto Olivan/Enclave Danza amb Spela Vôdeb, Sol Vázquez, Magi Serra, Roberto Olivan, Matias Marré (13’)


Filmar la dansa
s‘ha realitzat gràcies a la complicitat amb l’Animal a l’esquena i la col·laboració del Graner, centre de creació del cos i el moviment i de BLOOM, centre 3D i tecnologies emergents de Girona


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.