12, 13, 19 i 20 de gener

PLAN D Ice Palace

Compra entrada

Compartir

Recomanat a partir de 6 anys

Ice Palace és un emocionant espectacle de dansa en què  cinc aventurers s’embarquen en una expedició per un univers glaçat. Descobreixen l’enorme poder del gel, però també la seva vulnerabilitat. I s’adonen que aquestes propietats són inherents a ells mateixos. Durant el viatge es van coneixent els uns als altres cada cop millor i, gradualment, van perdent la seva duresa inicial, que és gel, i gosen mostrar-se més. Fins i tot quan les coses no van bé. Sobretot aleshores!

Des de l’any 2008 la companyia holandesa Plan d, dirigida per Andreas Denk, crea captivadores obres per a infants i les seves famílies, amb peces narratives que giren entorn de temes relacionats amb la vida quotidiana de la gent. Els seus espectacles, sempre amb una dosi d’humor, no sols entretenen sinó que commouen.

Concepte Andreas Denk / Coreografia Andreas Denk / Co-regidoria Klaus Jürgens / Intèrprets Lisa Beese, Elise Manière, Edita Gorski, Nanna Gram Bentsen, Ilija Surla / Animació Bram De Goeij / Direcció musical Wiebe Gotink / Disseny escenografia Pink Steenvoorden, Einstein, Andreas Denk / Disseny il·luminació Pink Steenvoorden, Einstein / Disseny vestuari Dorine van IJsseldijk / Educació i tallers Neel Brans / Fotografia i disseny gràfic Es & Zn – Esther de Boer / Fotografia escenari Leo van Velzen / Director escenari Marco van de Velde, Vincent Andriessen, Stefan Bandalac / Tècnic animació Remko Smids / Mànager Britt Arp / Màrqueting i publicitat Henriëtte Olland

#PlanD #IcePalace

Una Horeta Abans

Sota el nom de ‘UNA HORETA ABANS’, tots els dies de funció d’aquest espectacle els espectadors més inquiets podran gaudir de propostes visuals i de joc a l’entrada i sortida de l’espectacle per submergir-se en l’imaginari de la peça escènica.

Activitat gratuïta

Condueix: MAGDALENA GARZÓN, artista i pedagoga

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

12, 13, 19 i 20 de gener

Dissabte 18h, diumenge 12h

Sala OM

12€ (menors 14 anys, 8€). Consulteu abonament familiar

Durada: 55'

Més informació

Sessions escolars
Web de la companyia
Sobre ‘Ice Palace’, al blog

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x