diumenge 19 de desembre

FRANTICS DANCE COMPANY + IRON SKULLS Co HOP 2021: LAST SPACE + AZUL PETRÓLEO

Compra la teva entrada

Compartir

‘LAST SPACE’ (30′) – FRANTICS DANCE COMPANY

Last Space és un viatge a la ment inconscient dels seus intèrprets. L’observador és testimoni de com tot es desfà i es fon a través d’una fisicalitat única, energètica i delicada.
Frantics és una companyia que va sorgir de l’escena underground de la dansa urbana de Berlín. Avui proposen un llenguatge de moviment en el qual fusionen les diferents disciplines de moviment.

Frantics és una companyia de dansa contemporània amb seu a Berlín, fundada per Carlos Aller, Marco Di Nardo, Diego De la Rosa i Juan Tirado el 2013. Van sorgir de l’escena underground de la dansa urbana de Berlín. Avui proposen un llenguatge de moviment en el qual fusionen les diferents disciplines, com ara coo el Bboying, el Hip Hop, el Breakdance, les tècniques d’improvisació i la dansa contemporània dins d’un potent marc teatral. L’estil de Frantics és una celebració de l’esperit humà.

Direcció artística, concepte i coreografia Frantics Dance Company / Intèrprets Carlos Aller, Marco di Nardo, Diego de la Rosa i Juan Tirado / Dramatúrgia Frantics Dance Company / Relacions internacionals Katherina Vasiliadis / Fotografia Álvaro Rodríguez i George Anastasakis / Amb el suport Instituto Cervantes (DE/ES), Dance Days Chania (GR), Embassy of Germany in Athens (GR)

‘AZUL PETRÓLEO’ (30′) – IRON SKULLS CO

El col·lectiu Iron Skulls Co presenta una mostra de 30 minuts de la seva nova creació, la qual tindrà estrena el març de 2022 en la programació de Dansa Quinzena Metropolitana.

Quanta de la nostra individualitat estem disposats a sacrificar per mantenir la nostra pertinença a un grup? Azul Petróleo és una recerca a través de l’instint. Assistirem a una reflexió sobre com la pertinença a un grup pot afectar a l’expressió de la nostra naturalesa humana individual.

Iron Skulls Co, col·lectiu de dansa basat a Barcelona, ​​té els seus inicis en el grup de Bboying (Breakdance) conegut com Iron Skulls Crew, format el 2005. Formalitzat professionalment a l’any 2013, es compon de ballarins de diverses àrees d’Espanya i és conegut pel seu peculiar estil, que atrau diverses disciplines i contínuament tracta d’investigar els límits del moviment.

Direcció Iron Skulls Co / Coreografia i intèrprets Luis Muñoz, Diego Garrido, Moisés “Moe”, Héctor Plaza “Buba” / Disseny llums Óscar González i Jordi Blasco / Assistent teòric Carlito Fluito / Música Stefan Hoffmeister / Vestuari Ugo Boulard / Fotografia Óscar Bermejo
Residències Konvent (Berga), Carpa Revolució (Sant Pere de Ribas), La Bàscula (Barcelona), L’Estruch centre de creació de Sabadell / Amb la col·laboració SAT Teatre, Hop Festival / Coproducció LAVA | Laboratorio de las Artes de Valladolid, Dansa Quinzena Metropolitana 2022, Iron Skulls Co, Teatros del Canal / Amb el suport Departament de Cultura – Generalitat de Catalunya


Durant la tarda s’oferiran les següents activitats :

CONFERÈNCIA-HISTÒRIA DEL BREAKING A BARCELONA AMB KAPI
De 17 a 18. 30 h (Sala PB). Kapi ha estat partícep i testimoni, des del 1984, dels orígens del Breaking a Barcelona. Hi ha molta informació a les xarxes socials, però serà molt interessant conèixer aquesta evolució de la cultura Hip Hop, vídeos, anècdotes i poder compartir un diàleg en primera persona (a continuació: BATALLES D’EXHIBICIÓ RED LINE).
20.30 h Festa final amb DJ al vestíbul

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

diumenge 19 de desembre

19 h

Sala MAC

8 €

Més informació

web HOP

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x