diumenge 19 de desembre

FRANTICS DANCE COMPANY + IRON SKULLS Co HOP 2021: ESCENA BREAKING. Xerrades, batalles, espectacles

Compra la teva entrada

Compartir

ESCENA BREAKING

El Hop Festival ens convida a descobrir de primera mà les múltiples dimensions de la dansa urbana, que aglutinan nombrosos llenguatges de moviment. A la programació del diumenge, el Breaking agafa rellevància. Així doncs, diumenge 19 de desembre presentarem dues companyies que exploren des del breaking fins a nous llenguatges.
Aquestes dues propostes formen part d’un intercanvi entre el Frei Art Festival (Freiburg Alemanya) i el Hop Festival, per tal d’afavorir el trànsit d’artistes entre diversos països.

Diumenge 19 de desembre

De 17 a 18.30 h / Sala PB / Gratuït / Inscripció per a les dues activitats
CONFERÈNCIA-HISTÒRIA DEL BREAKING A BARCELONA AMB KAPI
Kapi ha estat partícip i testimoni, des del 1984, dels orígens del Breaking a Barcelona. Hi ha molta informació a les xarxes socials, però serà molt interessant conèixer aquesta evolució de la cultura Hip Hop, vídeos, anècdotes i poder compartir un diàleg en primera persona.
Kapi és seguidor i activista de la cultura Hip Hop des que va arribar a Europa als anys 80. A més, és un artista multidisciplinari que ha participat en l’escena nacional del Rap, Graffiti i del Breaking creant, agitant culturalment i promovent totes aquestes disciplines.

BATALLES  D’EXHIBICIÓ BREAKDANCE RED LINE
El Red Line 2021, 1vs1, és un campionat de breakdance, aquest any ha rendit homenatge als trucs una de les parts més acrobàtiques del break. És una proposta liderada per Valen de Lunatiks Crew.

A les 19 h / Sala MAC / 8 €: Last Space + Azul Petróleo
FRANTICS DANCE COMPANY presenta Last Space

Last Space és un viatge a la ment inconscient dels seus intèrprets. L’observador és testimoni de com tot es desfà i es fon a través d’una fisicalitat única, energètica i delicada.
Frantics és una companyia que va sorgir de l’escena underground de la dansa urbana de Berlín. Avui proposen un llenguatge de moviment en el qual fusionen les diferents disciplines de moviment.
Frantics és una companyia de dansa contemporània amb seu a Berlín, fundada per Carlos Aller, Marco Di Nardo, Diego De la Rosa i Juan Tirado el 2013. Van sorgir de l’escena underground de la dansa urbana de Berlín. Avui proposen un llenguatge de moviment en el qual fusionen les diferents disciplines, com ara coo el Bboying, el Hip Hop, el Breakdance, les tècniques d’improvisació i la dansa contemporània dins d’un potent marc teatral. L’estil de Frantics és una celebració de l’esperit humà.

Direcció artística, concepte i coreografia Frantics Dance Company / Intèrprets Carlos Aller, Marco di Nardo, Diego de la Rosa i Juan Tirado / Dramatúrgia Frantics Dance Company / Relacions internacionals Katherina Vasiliadis / Fotografia Álvaro Rodríguez i George Anastasakis / Amb el suport Instituto Cervantes (DE/ES), Dance Days Chania (GR), Embassy of Germany in Athens (GR)
Durada 30 minuts

IRON SKULLS CO presenta Azul Petróleo

El col·lectiu Iron Skulls Co presenta una mostra de 30 minuts de la seva nova creació, la qual tindrà estrena el març de 2022 en la programació de Dansa Quinzena Metropolitana.
Quanta de la nostra individualitat estem disposats a sacrificar per mantenir la nostra pertinença a un grup? Azul Petróleo és una recerca a través de l’instint. Assistirem a una reflexió sobre com la pertinença a un grup pot afectar a l’expressió de la nostra naturalesa humana individual.

Iron Skulls Co, col·lectiu de dansa basat a Barcelona, ​​té els seus inicis en el grup de Bboying (Breakdance) conegut com Iron Skulls Crew, format el 2005. Formalitzat professionalment a l’any 2013, es compon de ballarins de diverses àrees d’Espanya i és conegut pel seu peculiar estil, que atrau diverses disciplines i contínuament tracta d’investigar els límits del moviment.

Direcció Iron Skulls Co / Coreografia i intèrprets Luis Muñoz, Diego Garrido, Moisés “Moe”, Héctor Plaza “Buba” / Disseny llums Óscar González i Jordi Blasco / Assistent teòric Carlito Fluito / Música Stefan Hoffmeister / Vestuari Ugo Boulard / Fotografia Óscar Bermejo
Residències Konvent (Berga), Carpa Revolució (Sant Pere de Ribas), La Bàscula (Barcelona), L’Estruch centre de creació de Sabadell / Amb la col·laboració SAT Teatre, Hop Festival / Coproducció LAVA | Laboratorio de las Artes de Valladolid, Dansa Quinzena Metropolitana 2022, Iron Skulls Co, Teatros del Canal / Amb el suport Departament de Cultura – Generalitat de Catalunya
Durada 30 minuts

Espectacle: PULMON BEATBOX

Pulmon Beatbox és avui dia un dels màxims exponents del beatbox a Espanya, no només actua a capella. Amb l’ajut de pedals de loop i efectes també fa servir la seva veu per construir cançons davant del públic fent de cada xou una peça única. Gràcies a aquesta barreja de qualitat i espectacle ha rebut multitud de premis i acumula una llarga llista d’actuacions a Europa i Àsia, actualment treballa també amb Rapsusklei i Kundala.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

diumenge 19 de desembre

19 h

Sala MAC

8 €

Més informació

web HOP

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x