5 de novembre

JÚLIA RUBIES HACER HISTORIA(S): Cascades

Compra la teva entrada

Compartir

Cascades és un projecte artístic de Júlia Rúbies Subirós que sorgeix de la necessitat personal de connectar amb el teixit intergeneracional entre artistes escèniques de la seva ciutat natal després d’haver estat uns anys fora del territori. Apostant per la pràctica artística com un lloc de trobada per encarnar coneixements i experimentar juntes, “Cascades” proposa compartir estratègies com una mostra d’afecte i agent catalitzador de la pràctica col·lectiva.

Durant aquests últims mesos la Júlia ha convidat a 5 artistes que treballen ara a Barcelona i / o que ho porten fent aquests últims 20 anys perquè li comparteixin pràctiques artístiques. Ha obert el procés a altres artistes de la seva generació que han participat en les transmissions. Després d’aquest procés, en el cicle Hacer Historia(s) ha convidat a 4 artistes de la seva generació a que transmetin les seves pràctiques i comparteixin el recorregut del projecte.

Júlia Rúbies Subirós és ballarina, col·laboradora i creadora d’arts escèniques, instal·lada entre Barcelona i Brussel·les. Treballa el pensament coreogràfic a través d’enfocaments sociològics / filosòfics, utilitzant material documental i posant en qüestió els mitjans de producció i la formació de discurs artístic. Graduada de P.A.R.T.S., actualment col·labora com a intèrpret amb Michiel Vandevelde i Marco d’Agostin i col·labora com a creadora amb Lili M. Rampre i Pablo Esbert Lilienfeld, entre d’altres. Ha rebut la beca de DanceWeb 2020-21. Actualment escriu per a ROSAS i ha publicat un assaig juntament amb Tessa Hall dins la publicació Drumming (2020). També ha escrit un manual de composició per encàrrec de P.A.R.T.S. en col·laboració amb Diane Madden (directora d’assaig de Trisha Brown Dance Company).

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x