5 de novembre

JÚLIA RUBIES HACER HISTORIA(S): Cascades

Compra la teva entrada

Compartir

Projecte majoritàriament audiovisual que neix d’una necessitat de crear ponts i espais de trobada i que vol fomentar l’encontre intergeneracional entre artistes independents de les arts escèniques que han treballat, resistit i format una comunitat artística a Barcelona en els últims 20 anys i les noves generacions.

L’artista convida 5 artistes actives entre els anys 1992-2012 (i fins i tot actualment) a compartir una pràctica artística que hagin desenvolupat durant la seva carrera com a estratègia o transformació davant un repte. Aquesta pràctica escollida serà transmesa a artistes de la generació de Rubies, que documenta les transmissions de les pràctiques i genera un material audiovisual, que és un ‘retrat’ de cada pràctica.

Júlia Rúbies Subirós és ballarina, col·laboradora i creadora d’arts escèniques, instal·lada entre Barcelona i Brussel·les. Treballa el pensament coreogràfic a través d’enfocaments sociològics / filosòfics, utilitzant material documental i posant en qüestió els mitjans de producció i la formació de discurs artístic. Graduada de P.A.R.T.S., actualment col·labora com a intèrpret amb Michiel Vandevelde i Marco d’Agostin i col·labora com a creadora amb Lili M. Rampre i Pablo Esbert Lilienfeld, entre d’altres. Ha rebut la beca de DanceWeb 2020-21. Actualment escriu per a ROSAS i ha publicat un assaig juntament amb Tessa Hall dins la publicació Drumming (2020). També ha escrit un manual de composició per encàrrec de P.A.R.T.S. en col·laboració amb Diane Madden (directora d’assaig de Trisha Brown Dance Company).

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x