Del 26 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener

ROSELAND MUSICAL Geometria

Compra la teva entrada

Compartir

Una de les ciències més antigues del món, la Geometria, és el punt de partida i d’unió d’aquest espectacle hipnòtic i màgic, en què les figures geomètriques prenen cos a través de tres ballarins. Fascinants projeccions 3D i poesia en off acompanyen la dansa acrobàtica i la dansa urbana per crear una peça per els públics més diversos.

Roseland Musical, fundada l’any 1987, va ser una de les companyies de dansa pionera en la creació d’espectacles destinats al públic infantil i juvenil i la primera d’aquest gènere en rebre el Premi Nacional de Dansa. Al llarg dels anys la companyia s’ha anat adaptant al seu públic, actualitzant el llenguatge artístic de les seves creacions a les noves generacions i garantint sempre la qualitat artística dels seus muntatges, conscients que el públic que tenen al davant és crític, exigent i molt observador.

Conversa postfunció amb els ballarins i ballarines: 28 i 30 de desembre | 2 i 4 de gener (durada: 15′)

Direcció artística Marta Almirall / Direcció coreogràfica Anna Planas / Textos Montse Ginesta / Coreografia Aina Lanas i Arias Fernández / Ballarins Aina Lanas Guillem Ripoll, Anna Sagrera / Covers Miriam Salvador / Audiovisual Onionlab / Il·luminador Andreu Fàbregas / Creació musical Xavier Oró / Disseny vestuari Montserrat Ginesta / Tècnics Pau Farreny, Marcel Bagó, Gemma Abellan
Producció Roseland Musical / Col·laboració artística La Sala Miguel Hernández (Sabadell) / Amb el suport Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ministeri de Cultura i Esports, Institut de Cultura de Barcelona, Institut Ramon Llull i Diputació de Barcelona

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

Del 26 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener

18 h (5 de gener: 12 h)

Sala OM

16 €

Durada: 55 minuts

Més informació

Programa de mà

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x