5 i 6 de novembre

MACARENA RECUERDA SHEPHERD Festival IF Barcelona amb el Mercat: The Watching Machine

Compra la teva entrada

Compartir

Recomanat per a edats entre 6 i 12 anys

En aquest solo per a tots els públics Macarena Recuerda busca la transformació de l’espai i del que veiem. The Watching Machine (la màquina de mirar, nom que rebien els objectes del segle XIX que creaven il·lusions òptiques) és ara la pròpia caixa escènica, on l’artista desplega una sèrie d’enginys i objectes que li permetran jugar amb la llum, les ombres i els reflexos per reflexionar sobre què és la il·lusió, què és representació i què és convenció teatral.

Macarena Recuerda Shepherd és, des de fa 10 anys, una artista visual i escènica que ha creat nombroses i diverses obres, algunes d’elles en col·laboració amb entitats com el Teatre Lliure, l’Antic Teatre, el Festival NEO, Bilbao Arte i el Festival Grec, entre molts d’altres. Des de 2008 és fundadora i integrant del Colectivo Estraperlo, plataforma de nous creadors difícilment etiquetables.

Idea original Macarena Recuerda / Creació Miriam Ubanet, Ana da Graça, Jorge Dutor i Macarena Recuerda / Il·luminació Miriam Ubanet i Ana da Graça / Música Nieves Arilla, Elliot, Nico Roig, Roger Puig i Román Gil / Agraïments Conchita Pons i Enara Aranbide / Fotos Gorka Bilbao i Alexia Bombaci
Amb la col·laboració Govern Basc, Festival BAD, Antic Teatre, Graner fàbrica de creació, La Fundición Bilbao, Harrobia, Zentro Azkuna

Gaudeix d’un 30% de descompte en la compra de la teva entrada adquirint el PACK Festival IF aquí!

Sessió d’introducció a l’espectacle ‘UNA HORETA ABANS’: tots els dies de funció

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x