• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

XESCA SALVÀ

Festival IF Barcelona amb el Mercat: Cases (xKids)

12, 13, 19 i 20 de novembre
 • Temporada

  2022-2023

 • Tarifa

  3 €

 • Horari

  Passis 11, 12, 13, 14, 17 i 18 h

 • Espai

Recomanat a partir de 8 anys

Dins d’unes petites cases els nois i les noies descobriran diferents històries de vida a través del joc i dels objectes.  Aquesta proposta que posa sobre la taula molts temes actuals, com ara la precarietat de l’habitatge, les àvies que viuen soles o els fets extraordinaris de les cases encantades; en quatre experiències. A partir de veus reals, veus fictícies i instruccions bàsiques, l’espectador és conduït a les diverses vivències i jocs concrets.

Com a activitat complementària a aquesta peça, hi haurà una instal·lació al hall amb la qual podrem construir, debatre i habitar la ciutat i la nostra pròpia casa.

Xesca Salvà treballa com a escenògrafa en dissenys d’espai, personatge i llum des de 2010 en projectes de teatre, dansa i circ (amb companyies com Leandre, La Ruta 40, Lali Ayguadé o Manu Rodríguez i en diverses produccions). A més també crea peces escèniques pròpies com Cases (2017, Festival TNT; 2019, Festival Grec) o Understory, un projecte sobre la vida i sobre els marges coproduït pel Festival TNT i el Theater Schaübude de Berlín. Ha estat artista resident al Festival IF Barcelona (2016-17), a Hangar.org i a la Schaubude de Berlín.

Creació i disseny Xesca Salvà / Equip dramatúrgic Jorge Gallardo i Guillem Serrabassa / Veu en off Esperança Crespí / Edició so Odil Bright / Electrònica Quim Llorens / Àudio a partir de converses enregistrades amb Ester Escoda, Isabel Ribes, Carme Curto, Anna Maria, Jenny i Teresa, que sota noms reals o ficticis ens han cedit les seves veus / Amb la col·laboració especial de les alumnes de primer d’ESO de l’Institut Maria Espinalt de Barcelona i del Sindicato de Inquilinas de Madrid
Coproducció Festival TNT 2021

Gaudeix d’un 30% de descompte en la compra de la teva entrada adquirint el PACK Festival IF aquí!