27 de gener

FLIC FESTIVAL: DAVID YMBERNON Latung La La diu que el pes petit és el pes més gran de tots

Compra entrada

Compartir

AQUEST ESPECTACLE FORMA PART DEL FLIC, FESTIVAL DE LITERATURA I ARTS INFANTIL I JUVENIL

Un espectacle de poesia visual especialment pensat per a nens i nenes d’1 a 5 anys però amb el que gaudirà el públic de totes les edats.

Latung La La diu que el pes petit és el pes més gran de tots és una obra escènica, poètica, parateatral, amb una gran càrrega de poesia visual. Una obra que és i prou, sense història, sense Arguments. David Ymbernon és un artista polifacètic posseït pel color taronja. Tot el seu món, la seva vida, la seva feina, giren al voltant d’aquest color. Deixem que sigui ell mateix qui s’expliqui: “Crec i tinc molta fe, crec en coses que no són certes, crec en la màgia, l’entusiasme, l’instint, la predisposició, la sort, la sorpresa, la casualitat, crec en les musaranyes, en qui somia truites, en qui viu als núvols o ve de la lluna de València, crec en el globus que s’escapa i desapareix anant amunt, en la suggerència, en la inconcreció, crec que hi ha certeses insubmises a la lògica que són pura veritat, tan certes com que no són certes, amb tota seguretat. Crec en l’avió de paper quan és llançat per un infant, que al llançar-lo amb il·lusió extraordinària, un esperit  l’acompanya i amb aquest esperit vola més alt i més llarg que no pas s’ha vist en realitat.”

Creació i direcció David Ymbernon / Amb Miquel Àngel Marín, Rina Ota, Daida Ymbernon i David Ymbernon / Tècnic Titín Custey / Producció Isabel Urpí
Producció Imaginart per encàrrec del Festival Internacional d’Arts Escèniques El Més Petit de Tots / Amb la col·laboració Taller d’Escenografia Castells i Planas

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

27 de gener

12 h i 17 h

Sala PB

12 € adults, nens fins 14 anys 8 €

Durada: 30 minuts

Més informació

http://flicfestival.com/barcelona/

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x