• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

PSiRC

El meu nom és Hor

Del 19 al 22 d’abril
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2017-2018

 • Durada

  80'

 • Tarifa

  16€

 • DIVENDRES JOVE

  10€

 • Horari

  20h (dg 18h)

 • Espai

Apte per a tots els públics. Recomanat a partir de 10 anys.
En aquest espectacle hi ha alguna escena de nus

El meu nom és Hor està  basada artísticament en la poètica de la imatge que s’articula a través de les tècniques de circ i les titelles. La rellevància del tractament escenogràfic i espacial resideix en l’ús constant de la il·luminació controlada en directe pels artistes. Les titelles coprotagonitzen l’espectacle, són la metàfora d’una identitat perduda o que està per arribar, però són també l’alter ego dels nostres dos protagonistes.

Wanja i Adrià, a través d’objectes passats de moda, titelles inacabades, acrobàcies de risc, l’humor àcid i un inquietant joc de llums i ombres dirigides amb un aparell elèctric que han anomenat Luminòfon, ens expliquen, amb imatges belles i sinistres que colpegen directament a l’inconscient de l’espectador, una anècdota que els va passar en una cova durant el procés de creació d’El meu nom és Hor.

És el segon espectacle de la companyia PSIRC després d’Acrometria, que ha comptat amb una llarga gira durant els últims anys. El títol El meu nom és Hor prové d’un conte de l’alemany Michael Ende, un dels escriptors que, com Georges Didi-Huberman o Guy de Bord, Byung-chul Han i els escrits d’El Comitè Invisible han servit d’inspiració per als artistes.

Artistes en escena Wanja Kahlert, Adrià Montaña / Idea original Wanja Kahlert, Adrià Montaña / Creació i dramatúrgia Wanja Kahlert, Adrià Montaña, Rolando San Martín / Direcció Rolando San Martin / Titelles Wanja Kahlert / Disseny so Wanja Kahlert, Adrià Montaña, Rolando San Martín / Muntatge so Wanja Kahlert / Il·luminació Carlos Ferrer, Wanja Kahlert, Adrià Montaña, Rolando San Martín / Escenografia Adrià Montaña i Wanja Kahlert / Tècnic so i llums Carlos Ferrer / Distribució Amèlia Bautista

Amb el suport d’OSIC i ICEC (Generalitat de Catalunya)
El projecte és beneficiari de dos dispositius (Companyonatge i Companyia consolidada) del projecte De Mar a Mar, co-finançat en el marc del programa POCTEFA pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)
Amb el suport de diferents espais de residència que ens han acollit durant el procés de creació. Molt especialment La Central del Circ,  i també La Grainerie (Toulouse, França), Ax-Animation (Ax-les-Thermes, França), Cronopis (Mataró), Teatre Auditori de Granollers  i L’Estruch, Fàbrica de les Arts en Viu de Sabadell.
Agraïments Durant els temps de creació hem rebut els consells i opinions de persones de llarga trajectòria en el món del circ com l’investigador, conseller artístic i director Jean Michel Guy, l’artista i dramaturga de circ Maroussia Diaz Verbèke (Le vide, Troisième Cirque), i el consultor de projectes europeus de circ Yohann Floch. Gràcies també a l’actor Sergi López per deixar-se sorprendre i aportar-nos els seus comentaris

#PSiRC #ElMeuNomÉsHor