23 i 24 de novembre

INGER CECILIE BERTÁN DE LIS EL MÉS PETIT DE TOTS: Tumble in the Jungle (Voltant per la jungla)

compra entrada

Compartir

Recomanat de 2 a 5 anys

Tumble in the Jungle (Voltant per la jungla) és el nou espectacle de l’artista noruega Inger Cecilie Bertrán de Lis. Un espectacle de dansa pensat per a nens amb deficiència auditiva, però que alhora busca tenir un efecte unificador per a tothom. A aquesta edat les fronteres no són encara definides però ens trobem en un espai comú de fraternitat i humor compartit.

Tumble in the jungle (Voltant per la jungla) dos ballarins i un músic sord ens conviden a seguir el seu camí a través de la jungla, creant situacions humorístiques i poesia de l’absurd.

Idea, coreografia i direcció  Inger Cecilie Bertrán de Lis / Dramatúrgia i direcció Robert Skjærstad / Escenografia Carl Nilssen-Love / Compositor Vidar Løvstad / Disseny del vestuari Signe Vasshus / Objectes Antti Bjørn / Músic / intèrpret Rita Lindanger / Ballarins Julie Moviken/Oda Bjørholm and Cesilie Kverneland / Disseny de la il·luminació Daniel Kolstad Gimle / Il·lustració Antti Bjørn / Concepte de fragància nykr.no / Fotografia Elin Osjord, Tale Hendnes  /Coordinació del projecte i de la producció Justina Brazaite / Producció ICB Productions / Coproducció Dansens Hus

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

23 i 24 de novembre

dissabte a les 11 i a les 16:30 h i diumenge a les 11 h

Sala PB

8 €

Durada: 35 minuts

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x