21 de novembre

ZIG ZAG DANZA (Astúries) EL MÉS PETIT DE TOTS: Mimesis

Compra la teva entrada

Compartir

Edat recomanada de 0 a 3 anys

Ets el que veus. Som el que veiem. La tribu s’aplega per al ritual iniciàtic del viatge de la vida. Abans de Res, Tot NO era. Mimesis es construeix entorn de la imitació com a via de relació amb el món que ens envolta. Aprenem perquè repetim allò que veiem. Formem part d’una comunitat i d’un medi natural que ens serveix de referència per a la construcció d’allò que arribarem a ser. Com si fos un ritual no verbal, ens comuniquem entre nosaltres i, en el joc de la repetició, l’espai que habitem es transforma.

Concepte i interpretació Estrella García i Miguel Quiroga / Música original i espai sonor Miguel Pérez Iñesta / Espai escènic Miguel Quiroga i Luís Mosquera / Vestuari Zig Zag Danza / Atrezzo i màscares Luís Mosquera / Producció executiva Secundino García
Producció Zig Zag Danza SL

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

21 de novembre

11 h i 16 h

Sala PB

8 €

Més informació

web de la cia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x