17 de novembre

DADODANS EL MÉS PETIT DE TOTS: Klank

compra entrada

Compartir

Recomanat de 2 a 5 anys

Tal com un pingüí reconeix el so de les seves cries entre milers, una mare humana reconeix el so del seu fill a tot arreu. I és que mare i cria s’identifiquen en les característiques bàsiques: olor, moviments i so. Aquest lligam va creixent a mesura que els nens es fan grans? O es va desfent? Què passa si es perd?

Aquesta és la base del nou treball de la companyia holandesa Dadodans, Klank, que ens convida a entrar en un ambient íntim, on una ballarina i una solista ens guiaran per un “escenari” format per elements sonors. Estarem envoltats de so, però també escoltarem el silenci. Escoltarem sense veure i veurem sense escoltar. I jugarem amb el so.

Creació Gaia Gonelli, Wiebe Gotink / Coreografia Gaia Gonnelli / Ballarina Candela Murillo / Música Wiebe Gotink, Felicity Provan / Disseny escenografia Tessa Verbei / Disseny llums Ellen Knoops

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

17 de novembre

12 h

Sala PB

8 €

Durada: 40 minuts

Més informació

web cia

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x