23 i 24 de novembre

Compagnie ACT2 (França) EL MÉS PETIT DE TOTS: Et si J’Étais Moi / I si jo fos jo!

compra entrada

Compartir

Recomanat de 3 a 5 anys

En un cub gegant situat al mig de l’escenari, tres ballarins es converteixen en un de sol, abans de créixer, evolucionar i convertir-se en éssers únics, cadascun amb la seva pròpia personalitat. L’escena s’omple de llum i color i la dansa es fa tan accessible com un joc infantil.

Et si j’étais moi! (I si jo fos jo!) és una veritable invitació a viatjar als nostres espais imaginaris, i és un homenatge al nen que encara portem dins, perquè els nens i els adults puguin reunir-se en un univers comú: el dels somnis!

Una creació de Catherine Dreyfus / Coreografia Catherine Dreyfus en col·laboració amb els intèrprets / Intèrprets Salima Nouidé, Gaétan Jamard i Catherine Dreyfus / Il·luminació i escenografia Arnaud Poumarat / Música Stéphane Scott / Tècnic François Blet / Escenografia Jean-François Sturm, Les Ateliers de L’Opéra National du Rhin / Disseny de vestuari Estelle Specklin, Mina Ly

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

23 i 24 de novembre

dissabte a les 12 h i a les 17 h, diumenge a les 12 h

Sala MAC

8 €

Durada: 40 minuts

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x