• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

ZOO / THOMAS HAUERT

Efeu

Del 20 al 22 de gener
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2022-2023

 • Durada

  55'

 • Tarifa

  20 €

 • DIVENDRES JOVE

  10€

 • Horari

  20 h (dg 18 h)

 • Espai

Aquesta nova creació se submergeix en la relació física existent entre la vida i la Terra, assenyalant que formem part de la natura. L’essència del moviment del cos humà com a matèria primera conté la resistència a les forces més destructives i implacables de l’univers. Amb una dramatúrgia abstracta més propera a la composició musical que no pas a la narració teatral, aquesta obra és com una oda a la vida, a la Terra i a la seva fràgil atmosfera.

El coreògraf suís Thomas Hauert va fundar la companyia ZOO el 1998 a Brussel·les després d’haver treballat com a ballarí amb Anne Teresa De Keersmaeker, David Zambrano i Pierre Droulers, entre d’altres. Des de llavors la companyia ha creat més de 20 peces que han estat representades arreu del món. A més de les feines realitzades per a ZOO, Hauert ha rebut encàrrecs d’altres companyies. També ha desenvolupat un mètode d’ensenyament reconegut internacionalment que es basa en la investigació sobre el moviment duta a terme amb la seva companyia. Imparteix regularment tallers a nombrosos països.

Concepte i direcció Thomas Hauert / Recerca i creació Fabian Barba, Thomas Hau ert, Liz Kinoshita, Sarah Ludi, Federica Porello, Samantha Van Wissen / Ballarins Fabian Barba, Thomas Hauert, Sarah Ludi, Federica Porello / Música Ornella Vanoni, Lucio Dalla, Gino Paoli – Senza Fine / Eric Thielemans, Bart Celis – Drumloops / Jean C. Roché – Anthologie de chants d’oiseaux, Alpes du sud, vers 1000m / Krzysztof Penderecki – Polymorphia (Excerpt) / Jonny Greenwood – 48 Responses to Polymorphia / Marvin Gaye – Mercy mercy me (Ecology) / Llums Bert Van Dijck / So Bart Celis / Vestuari Chevalier-Masson, Sami Tillouche / Producció de vestuari Isabelle Airaud, Eric Chevalier / Escenografia Chevalier-Masson
Producció ZOO/Thomas Hauert, DC&J Creation / Coproducció Théâtre les Tanneurs (BE); Mercat de Les Flors (ES); Pavillon ADC (CH); Atelier de Paris; CDCN (FR); Charleroi Danse, Centre Chorégraphique de la Fédération Wallonie-Bruxelles (BE), ICI – centre chorégraphique national de Montpellier/Occitanie – direction Christian Rizzo, Montpellier (FR); Residenzzentrum tanz+, Baden (CH) / Estudi Tictac art centre, Ultima Vez, Grand Studio, Studio Thor, Charleroi Danse / Amb el suport Fédération Wallonie-Bruxelles – Service de la danse / Pro Helvetia – Fondation suisse pour les arts / Ein Kulturengagement des Lotterie-Fonds des Kantons Solothurn and the tax-shelter of the belgian federal government

Sessió d’introducció a l’espectacle ‘UNA HORA ABANS’ de la funció: dissabte 21 gener, a càrrec de Mireia de Querol (ballarina, creadora independent i professora de dansa contemporània)

Coproducció Mercat de les Flors