Del 20 al 22 de gener

ZOO / THOMAS HAUERT Efeu

Compra la teva entrada

Compartir

Aquesta nova creació se submergeix en la relació física existent entre la vida i la Terra, assenyalant que formem part de la natura. L’essència del moviment del cos humà com a matèria primera conté la resistència a les forces més destructives i implacables de l’univers. Amb una dramatúrgia abstracta més propera a la composició musical que no pas a la narració teatral, aquesta obra és com una oda a la vida, a la Terra i a la seva fràgil atmosfera.

El coreògraf suís Thomas Hauert va fundar la companyia ZOO el 1998 a Brussel·les després d’haver treballat com a ballarí amb Anne Teresa De Keersmaeker, David Zambrano i Pierre Droulers, entre d’altres. Des de llavors la companyia ha creat més de 20 peces que han estat representades arreu del món. A més de les feines realitzades per a ZOO, Hauert ha rebut encàrrecs d’altres companyies. També ha desenvolupat un mètode d’ensenyament reconegut internacionalment que es basa en la investigació sobre el moviment duta a terme amb la seva companyia. Imparteix regularment tallers a nombrosos països.

Concepte i direcció Thomas Hauert / Recerca i creació Fabian Barba, Thomas Hauert, Liz Kinoshita, Sarah Ludi, Federica Porello, Gabriel Schenker, Samantha Van Wissen / Interpretació 4 ballarins de la companyia / Música a definir / Il·luminació Bert Van Dijck / So Bart Celis / Vestuari Chevalier-Masson / Escenografia Chevalier-Masson
Producció ZOO-Thomas Hauert, DC&J Creation / Coproducció Mercat de les Flors; Théâtre les Tanneurs, Brussel·les (BE);  Pavillon de la danse – ADC, Ginebra; Atelier de Paris – CDCN, Paris; Charleroi Danse, Centre Chorégraphique de la Fédération Valònia – Brussel·les; ICI – centre chorégraphique national de Montpellier/Occitanie dirigit per Christian Rizzo, Montpellier; Tanz & Kunst Königsfelden, Baden; Studio Tictac art centre; Ultima Vez, Grand Studio; Studio Thor; Charleroi Danse / Amb el suport Fédération Wallonie-Bruxelles – Service de la danse / Pro Helvetia – Fondation suisse pour les arts (à confirmer) / Ein Kulturengagement des Lotterie-Fonds des Kantons Solothurn (TBC) / Amb l’ajuda Tax-shelter del govern federal belga
Thomas Hauert és un artista associat al Théâtre de Liège i resident al Théâtre Les Tanneurs de Brussel·les (2018-2022)

Sessió d’introducció a l’espectacle ‘UNA HORA ABANS’ de la funció: dissabte 21 gener

Coproducció Mercat de les Flors

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x