12 i 13 de març

MADUIXA TEATRE Dot

Compra entrades

Compartir

Edat recomanada: a partir de 5 anys

Dot és un sorprenent espectacle en què dansa, teatre, música i noves tecnologies es combinen per oferir un trencaclosques màgic en el qual tot és possible. Prenent com a punt de partida l’estimulant treball de l’artista nord-americà Sol LeWitt, molt lligat al minimalisme i considerat un dels pioners de l’art conceptual, assistirem a la transformació d’una gegant paret blanca en un espai ple de color.

Maduixa Teatre crea espectacles sota la premissa que les arts escèniques dirigides als més menuts han de provocar en ells un gran desig de jugar i experimentar. La companyia valenciana ha portat a escena altres espectacles familiars, com Ras!, inspirat en l’obra de Joan Miró, i Consonant, sobre el món del poeta Joan Brossa.

Enguany ha rebut el Premi FETÉN (Fira Europea de Teatre per a nens i nenes) al millor espectacle per Dot i ha estat finalista als Premis Butaca 2014, als Premis de la Crítica 2015 i als Premis MAX 2015.

Intèrprets Ezequiel Gil Delgado, Laia Sorribes
Dramatúrgia i direcció Juan Pablo Mendiola
Direcció coreogràfica Mamen García
Ajudant direcció Joan Santacreu
Música Damián Sánchez
Audiovisuals Bea Herráiz

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

12 i 13 de març

18h (dg 12h)

Sala MAC

Infants 8€ / Adults 10€

Més informació

‘El punto en que la danza se vuelve viaje’, per Víctor Molina al blog
‘Dot’ (versió per a nens i nenes), per Víctor Molina al blog

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x