del 17 al 20 d'octubre

QUIM BIGAS Desplaçament variable

compra entrada

Parlem amb Quim Bigas, al blog

Compartir

Després d’un intens treball de recerca a l’arxiu del Mercat de les Flors (tancat des de fa uns anys), Quim Bigas proposa Desplaçament variable, una peça documental que esdevé una peça coreogràfica a partir dels desplaçaments dels treballs coreogràfics en solitari existents que hi ha en un arxiu especialitzat en dansa.

Quim Bigas treballa en els camps de la dramatúrgia, la coreografia i la documentació. S’apropa a la dansa pel seu interès cap a la composició, l’acte de conversar, l’exercici i la trobada. En els últims anys ha treballat en diversos contextos, com teatre de carrer, creacions col·lectives, col·laboracions amb altres creadors, intervenció en museus, interpretacions de creacions d’altres artistes, escriptura per a mitjans especialitzats i la dramatúrgia o el seguiment artístic a altres artistes.

Idea, direcció i coreografia Quim Bigas / Creació i interpretació Søren Linding Urup, Aina Alegre, Sílvia Sant Funk / Equip discursiu Ana Buitrago, Carme Torrent, Jorge Blasco / Documentació arxivística Raquel Tomàs / Espai escènic Ángela López / Disseny il·luminació i cap tècnic Toni Ubach / Espai sonor Pau Matas / Disseny vestuari Søren Linding Urup / Documentació gràfica Guillem Pacheco i Aessia Bombaci / Producció Anna Bohigas / Comunicació Raquel Tomàs
Coproducció Mercat de les Flors / Amb la col·laboració Graner fàbrica de creació,  La Caldera Arts del Moviment, Cal Gassol Centre d’arts escèniques de Mataró, La Poderosa, L’Estruch-Ajuntament de Sabadell / Amb el suport Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura

Coproducció Mercat de les Flors

Conversa després de la funció: dv 18 d’octubre

Dramatúrgies del Debat: ds 19 d’octubre

 

 

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x