4 i 5 de juny

TROPOSFERA.XYZ CIRC D’ARA MATEIX: Dame du Cirque

Compra la teva entrada

Pack Circ d’Ara Mateix 2 o 3

Pack Circ d’Ara Mateix 4 o més

Compartir

EDAT RECOMANADA a partir de 12 anys

La Dame du Cirque és una via d’escalada en gel que es troba a Gavarnie, França. Pau Escalé, un entusiasta alpinista i amant del gel, va morir pujant aquesta ruta. L’entusiasme del Pau i les reflexions dels escaladors que van intentar rescatar Iñaki Ochoa de Olza quan va tenir problemes per intentar arribar al cim de l’Annapurna, van ser espurnes per crear un espectacle sobre l’alpinisme i la filosofia que involucra la vida de muntanya.

troposfera.xyz és un projecte artístic que analitza el món des de la mirada d’un malabarista, apreciant els petits detalls i el perquè dels fenòmens que ens envolten.

“Passem el temps movent partícules que estan disperses en l’espai, i això ens fa feliços, contemplem tant a escala macroscòpica com microscòpica constatant que no som res més que una acumulació de matèria i idees, i que la cobdícia de ser ha anat erosionant el planeta.
Agraïm poder dedicar el nostre temps a fer coses que ens omplen, i per conseqüència donem les gràcies a tota la gent que ens ha recolzat en la nostra existència.
Només afegir que estem plenament interessats en la composició i representació d’espectacles, i que la investigació artística és un dels pilars del nostre treball”.
Dídac Gilabert

Idea original i direcció artística Dídac Gilabert / Composició i interpretació Dídac Gilabert, Teresa Santos, Gustavo Hjerl / Música Gustavo Hjerl / Motxilla Pinzat / Vestuari Miriam Ponsa / Fotos MariaChiara Freddura / Vídeo Octavi Espuga / Tècnica Adrià Juan, Daniel Miracle
Producció troposfera.xyz

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x