11 i 12 de febrer

OLGA DE SOTO Constel·lació OLGA DE SOTO: INCORPORAR | KIDs

Compra la teva entrada

Compartir

Recomanat a partir de 5 anys

Què podem fer amb l’aire que respirem o l’aigua que bevem? Què passa a l’interior del cos o dels objectes? Fins on es pot inflar un globus abans que no exploti? Què passa quan deixes anar un globus contra alguna cosa o algú? Es pot respirar aire a través de l’aigua? Com fer onades dins d’un globus? I com crear una tempesta? A INCORPORAR (solo acompanyat #1) el moviment neix de l’observació dels diferents estats de la matèria i dels dos fluïts necessaris per a la vida, l’aire i l’aigua. INCORPORAR | KIDs revela, a través de les accions del ballarí, un viatge ple de suspens, divertit i poètic que condueix a una total llibertat d’acció.

Al final de la funció, INCORPORAR KIDs proposa una trobada amb els infants per a donar resposta a totes les preguntes que la peça genera, als misteris i contingut de determinades accions, del lloc que ocupa la paraula en la dansa i de l’explicació pràctica de certes lleis de la física en relació amb el moviment i els elements.

Olga de Soto es coreògrafa, ballarina i investigadora en dansa que viu a Brussel·les. Inicia el seu treball el 1992, centrat en la investigació i l’escriptura coreogràfiques, creant nombroses obres de diferent format. A principis de 2000, inicia una sèrie de projectes de creació íntimament lligats a llargs processos d’investigació i documentació, al marge de les lògiques clàssiques del modes de producció. El seu treball ha estat presentat  una vintena de països. Des de fa anys, Olga és convidada amb regularitat a intervenir en el marc acadèmic, compartint la seva metodologia d’investigació corporal i documental a universitats d’Europa, Amèrica Llatina i els Estats Units.

Espectacle creat amb Sylvain Prunenec, Pierre Gufflet, Geni Diez, Line De Munnynck, Anne Mortiaux y Olga de Soto / Concepte i coreografia Olga de Soto / Intèrprets Sylvain Prunenec, acompanyat d’Olga de Soto / Clepsydras Anne Mortiaux / Il·luminació Geni Diez, a partir de la creació original de Gilles Gentner / Espacialització sonora Pierre Gufflet / Vestuari Thibault Vancraenenbroeck
Producció Niels Production (Brussel·les) / Coproducció INCORPORAR Centre Pompidou – Les Spectacles Vivants (París) / Amb el suport Nadine (Brussel·les); Centre Chorégraphique National de Franche-Comté (Belfort) / INCORPORAR | KIDs va ser estrenat el febrer de 2019 a Charleroi danse, La Raffinerie, a Brussel·les, en el marc del festival Brussels Dance!

INCORPORAR | KIDs és l’adaptació per a públic infantil d’INCORPORAR, primer solo acompanyat de la sèrie de solos acompanyats de INCORPORAR lo que queda aquí adentro en mi corazón, reactivada en el marc d’aquesta Constel·lació.

ABONAMENT TALLA ÚNICA: – 40% per als adults i – 50% per als infants a partir de 3 espectacles de la programació familiar TALLA ÚNICA. Aconsegueix-lo aquí!

PRESENTACIÓ SELECCIÓ FILMS D’OLGA DE SOTO DS 11 I DG 12 DE FEBRER, SALA SG I FOYER

Fitxa completa

El solo acompayat INCORPORAR va ser creat el 2004 per i amb Vincent Druguet, acompanyat per Olga de Soto, el 2004 al Centre Pompidou de París / Olga de Soto / Niels Production està subvencionada per la Fédération Wallonie-Bruxelles/Direction Générale de la Culture – Service de la Danse i Wallonie-Bruxelles International i està acompanyat per Grand Studio, a Brussel·les.

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x