• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

METTE INGVARTSEN

Constel·lació Mette Ingvarsten: 50/50 + Manual Focus

28 i 29 de gener
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2022-2023

 • Durada

  '50/50', 22min + intermedi + 'Manual Focus', 25min

 • Tarifa

  16 €

 • Horari

  19 h

 • Espai

50/50, creada el 2004, treballa sobre expressions extremes i espectaculars com a pràctica física més que per motivacions psicològiques. Moviments derivats de situacions clarament codificades, com ara un concert de rock, una òpera o un número de circ, es processen fins a obtenir cert tipus d’expressivitat deformada.

Manual Focus presenta cares girades 180 graus, braços i cames col·locades al revés i els cossos canviats el seu davant i el seu darrere. Els cossos s’intercanvien per animals, criatures desorganitzades, éssers humans sense cap i altres categories sense nom. El que ens provoca una mirada inèdita als cossos que ja coneixem no és el monstre en si mateix, sinó les monstruoses connexions entre nu/emmascarat, artificial/real, home/dona.

Mette Ingvartsen és una coreògrafa i ballarina danesa. Va començar la seva formació l’any 1999 a Amsterdam i va continuar a Brussel·les, on es va graduar a P.A.R.T.S. el 2004. Distingit pel seu caràcter híbrid, el seu treball coreogràfic fusiona la dansa amb altres disciplines, especialment les arts visuals, la tecnologia i el llenguatge. Entre 2009 i 2012, The Artificial Nature Series (que comprèn les peces Manual Focus (2003) o 50/50 de 2004), va desenvolupar un cicle de treball sobre les relacions humanes/no humanes. Per contra, la seva darrera sèrie, The Red Pieces: 69 positions (2014), 7 Pleasures (2015), to come (ampliat) i 21 pornografies (2017), se centra en la nuesa, en la sexualitat i en com el cos ha estat històricament un lloc de lluites polítiques.

50 x 50: Coreografia i interpretació Mette Ingvartsen / Música Deep Purple, Leoncavallo, Cornelius / Disseny so Peter Lenaerts / Direcció tècnica Hans Meijer / Management companyia Ruth Collier / Producció i administració Joey Ng / Agraïments Podewil (Berlin) P.A.R.T.S (Brussel·les), Hannah Sophie Hohlfeld, Mårten Spångberg, Bojana Cvejic / Finançada per The Flemish Community Commission (VGC)

Manual Focus: Concepte Mette Ingvartsen / Creació i interpretació Manon Santkin, Kajsa Sandström,  Mette Ingvartsen / Substituta Kaya Kołodziejczyk / Direcció tècnica Hans Meijer / Management companyia Ruth Collier / Producció i administració Joey Ng
Produïda a P.A.R.T.S. (Brussel·les), 2003  / Finançada per The Flemish Community Commission (VGC) / Agraïments Bojana Cvejić, Peter Lenaerts

Gaudeix d’un 30% de descompte en la compra de la teva entrada adquirint el PACK Mette Ingvarsten aquí!

Gaudeix d’un 30% de descompte en la compra de la teva entrada adquirint el PACK Escena Híbrida aquí!