3 i 4 de març

DANCE ON ENSEMBLE Constel·lació LUCINDA CHILDS: Works in silence

Compra la teva entrada

Compartir

A causa d’una lesió, la ballarina Emma Lewis no podrà actuar a les funcions de ‘Works in Silence’. Una de les peces programades en aquest espectacle, amb el nom de ‘Radial’, no podrà dur-se a terme. La peça ‘Ketama’ serà interpretada com a solo, tal com a la creació original, i no com a duo.

Aquests canvis escurçaran la durada de la funció de 60 a 50 minuts.

Lamentem la incidència.

Els Works in silence (els treballs en silenci) mostren una fase decisiva d’una de les coreògrafes més importants del segle XX. Aquesta col·lecció d’obres primerenques de Childs és apassionant tant per la seva raresa com per la seva importància en l’àmbit de la dansa. La majoria d’aquestes peces no s’han vist des que es van mostrar per primera vegada a la dècada de 1970. En aquestes obres, Childs ha deixat enrere l’atrezzo, els objectes, la paraula parlada, el moviment simbòlic –tots els distintius de l’època del Judson Dance Theatre– i ha escollit centrar-se en l’essència del moviment inicial que, per a Childs, és l’acte de caminar. De caminar a córrer, a canviar de direcció, a saltar: els Works in silence il·lustren l’evolució del moviment cap a la dansa a través de la visió coreogràfica de Lucinda Childs.

Dance On Ensemble és una companyia fundada l’any 2015 per l’organització berlinesa sense afany de lucre Bureau Ritter  com a part de la iniciativa Dance On, que celebra l’excel·lència artística dels ballarins de més de 40 anys i explora la relació entre dansa i edat tant sobre l’escenari com en la societat. Treballen amb coreògrafs de renom internacional, com Lucinda Childs, el Ballet de Frankfurt, la companyia de Martha Graham, el Netherlands Dance Theater, el Ballet d’Hamburg i el Cullberg, entre d’altres.

Lucinda Childs, nascuda a Nova York, va començar la seva carrera al Judson Dance Theatre el 1963. El 1973 va formar la seva pròpia companyia, amb la qual ha creat més de cinquanta obres. Des de 1981, ha coreografiat més de trenta obres per a grans companyies de ballet, com ara el Ballet de l’Opera de París, Els Ballets de Montecarlo, el Ballet de l’Opera de Lió, el Pacific Northwest Ballet, el Ballet de l’Opera de Berlín o la White Oak Dance Company de Baryshnikov, i per a teatres com l’Opera de Los Angeles, Opera del Rhin, La Monnaie de Brussel·les. Les seves coreografies són conegudes pels seus moviments minimalistes i les complexes transicions, transformant els moviments més lleus en intricades obres mestres coreogràfiques.

Coreografia Lucinda Childs / Posada en escena Ty Boomershine / Intèrprets Alba Barral Fernández, Ty Boomershine, Anna Herrmann, Emma Lewis, Gesine Moog, Lia Witjes-Poole / Disseny llums Martin Beeretz / Disseny so Mattef Kuhlmey / Vestuari Alexandra Sebbag

Producció Dance On/Bureau Ritter / Coproducció STUK. House for Dance, Image and Sound; Münchner Kammerspiele / Amb el suport Doppelpass Fund of the Kulturstiftung des Bundes (German Federal Cultural Foundation)

Gaudeix d’un 30% de descompte en la compra de la teva entrada adquirint el PACK Lucinda Childs aquí!

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x