4 i 5 de març

RUTH CHILDS Constel·lació LUCINDA CHILDS: Judson Program: Pastime (1963), Carnation (1964) i Museum piece (1965)

Compra la teva entrada

Compartir

Tres solos de Lucinda Childs interpretats per Ruth Childs

Ruth Childs i la seva tieta Lucinda Childs han reviscut 3 solos que Lucinda va crear i interpretar als anys 60 al Judson Dance Theatre de Nova York. En paraules de Ruth: “Vam intentar estar el més a prop possible de les versions originals, sabent que no hi ha arxius cinematogràfics dels seus solos durant el període Judson. Lucinda em va donar indicacions coreogràfiques molt exactes. Va compartir anècdotes i arxius d’aquella època. Després em va deixar espai per explorar la meva manera d’interpretar aquests 3 solos. Amb l’excepció de Carnation, aquests solos són força desconeguts i mai s’han presentat fora dels EUA. Aquest treball de renaixement, transmissió i recreació és essencial perquè permet a una nova generació de públic descobrir aquestes peces històriques”.

La ballarina i coreògrafa angloamericana Ruth Childs (1984) ha treballat amb coreògrafs i directors de renom internacional, com Foofwa d’Imobilité, La Ribot, Gilles Jobin, Massimo Furlan, Marco Berrettini i Yasmine Hugonnet. El 2014 va fundar la seva pròpia companyia, Scarlett’s, per desenvolupar el seu treball a través de la dansa, la performance i la música. Actualment, la Ruth és una de les artistes residents a Arsenic a Lausana i l’artista associada al CCN2-Centre chorégraphique national de Grenoble (2023-2024).

Coreografia Lucinda Childs / Dansa Ruth Childs / Disseny il·luminació Eric Wurtz / Cap tècnic Pierre Montessuit / Fotografia Gregory Batardon
Producció SCARLETT’S / Coproducció ADC – Association pour la danse contemporaine / Amb el suport financer Ciutat de Ginebra; Stanley Johnson foundation; Loterie Romande; Nestlé Foundation for Art; L. Vuitton foundation / Suport a la gira Corodis, The State of Geneva

Gaudeix d’un 30% de descompte en la compra de la teva entrada adquirint el PACK Lucinda Childs aquí!

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x