• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

URULARIO Y GABALDÓN @cat

CIUTAT FLAMENCO 2015: Urulario y Gabaldón

Divendres, 22 de maig
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2014-2015

 • Durada

  30'

 • Tarifa

  Gratuïta

 • DIVENDRES JOVE

  10€

 • Horari

  21:00h

Un treball d’improvisació conjunta entre la bailaora Ángeles Gabalón i el trio dedicat a la improvisació musical lliure Urulario. Una trobada entre el llenguatge contemporani i el flamenco a través de la improvisació col·lectiva, on no hi ha estructures fixades per avançat  ni necessitat de respectar les jerarquies habituals entre el baile i la música. Una proposta on no es crea una música per acompanyar el baile, sinó que el baile i la música es relacionen i creixen espontàniament, gaudint d’una autonomia que és inusual en el flamenco. Una situació nova i apassionant per a cada un dels artistes, la qual ens obliga a una negociació constant i a confiar en la seva capacitat per relacionar-se espontàniament per sobre de les diferències de llenguatge.

Des dels seus inicis als tablaos de Sevilla a l’actualitat, Ángeles Gabaldón ha donat a conèixer el seu baile pels cinc continents i ha rebut nombrosos reconeixements pels seus treballs. En especial, el seu primer gran espectacle, Inmigración, estrenat a Sevilla durant la Biennal de Flamenco 2004 i reconegut per la crítica especialitzada com a millor espectacle i millor companyia als premis Flamenco Hoy. Al baile d’Ángeles Gabaldón es donen la mà la passió i els sentiments més característics del flamenco amb l’elegància i la subtilesa del clàssic espanyol d’una forma senzilla i natural, combinant força i sobrietat amb elements procedents d’altres gèneres com el contemporani, que fan del seu baile un inesgotable gresol expressiu. El seu treball, unit a una enorme inquietud i un fort sentit de l’autocrítica, l’han portat, poc a poc, a buscar i trobar un estil interpretatiu propi.

L’acompanyaran el trio Urulario, format per Alejandro Rojas-Marcos (clavicordi), Sara Martín García (flauta travessera) i Antonio Corrales López (contrabaix), tots ells professors al Conservatori Professional de Música Joaquin Villatoro (Jerez de la Frontera). Des de la seva creació el 2010, el trio es dedica exclusivament a la improvisació lliure i ha realitzat diversos concerts a Sevilla, Cadis i Jerez de la Frontera.

Baile Ángeles Gabaldón
Flauta Travessera Sara Martín
Clavicordi Alejandro Rojas-Marcos
Contrabaix Antonio Corrales


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.