Persona- espectacle de Spin off Danza dins del festival Ciutat Flamenco 2015 - Mercat de les Flors, Dansa i Moviment

Divendres, 22 de maig

SPIN OFF DANZA @cat CIUTAT FLAMENCO 2015: PERSONA

Compartir

Persona és un viatge interior a través del cos de Daniel Hernández. L’artista combina diferents tècniques d’expressió artística com el videoart o el propi escenari com a instal·lació. L’obra esbossa un lloc comú a tots els éssers humans que, pel simple fet de ser-ho, ja suportem la càrrega existencial de les nostres aspiracions sota el pes de la crítica i, en moltes ocasions, sota l’opressió del nostre pitjor botxí: nosaltres mateixos. Un periple que ens situarà a la fugida, l’espiral i l’abisme. Són les tres escenes que composen aquesta obra, on es respira la genialitat d’Unamuno, Friedrich Nietzsche i Milan Kundera.

Spin Off Danza és el segell amb el qual el coreògraf i ballarí Daniel Hernández promou i presenta les seves obres d’autor, però, a més, Spin Off Danza també es perfila com un punt de trobada fugaç entre companyies i/o artistes al més pur estil spin off. Format en dansa clàssica, dansa espanyola, folklore, flamenco i dansa contemporània, Daniel Hernández va començar la seva trajectòria com a intèrpret el 1999. Al llarg d’aquests setze anys, ha treballat per a Ibérica de danza, Malucos de danza, Ballet Teatro Español Rafael Aguilar i Flamencos en route (Suïssa), entre d’altres. Com a coreògraf, destaca el Tercer Premi al XVIII Certamen Coreogràfic de Dansa Espanyola i Flamenco amb la peça A pesar de… Després de posar en marxa el seu propi segell el passat 2014, el jove ballarí i coreògraf arriba al Mercat de les Flors amb Persona, el seu primer projecte en solitari.

Interpretació Daniel Hernández
Direcció i creació Daniel Hernández
Assistència artística i coreogràfica María Arques i Sara Cano

Música
– Huida: Iapsus Luis Guevara
– Espiral Erik Rydvall
– Abismo Juan A. Gómez
Veus Manuel de la Curra i Rocío Soto
Lletres: Daniel Hernández
Post-producció musical: Luis Mendes
Videoart Gastón Gabriel
Fotografia Gastón Gabriel i Germán Antón
Concepte espacial i disseny de vestuari Mónica Teijeiro
Il·luminació David Rosell
Vestuari Emilio Morales, Irene da Costa i Elena de Paz
Calçat Begoña Cervera
Grafisme, comunicació i premsa Raúl Armero
Revisió de textos Elena de Paz
Disseny Persona Yes I do concept Enrique Núñez


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

Divendres, 22 de maig

20:00h

Sala PB

12€

Durada: 1h

Més informació

http://www.spinoffdanza.com/

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x