POL JIMENEZ presenta nu dins del Ciutat Flamenco al Mercat de les Flors

Dijous, 21 de maig

POL JIMÉNEZ CIUTAT FLAMENCO 2015: Nu

Compartir

Pol Jiménez torna al Ciutat Flamenco para retrobar-se amb la dansa des d’un punt de vista sincer i sense artificis. A Nu el ballarí ens mostra quin és el motiu de la seva dansa i la necessitat que té de dur-la a terme, sense fer cas de pautes i paràmetres. Per a ell, tot és un joc de moviments que es projecten des de la seva pròpia veritat…sortint del ventre i escampant-se per mans i peus. Això és per a Pol Jiménez la dansa.

No és la primera vegada que Pol Jiménez participa al Ciutat Flamenco. Tot i els seus 20 anys d’edat, el jove ballarí ja va formar part de la programació del festival en tres edicions. Ballarí i coreògraf amb un estil propi, Pol Jiménez va començar a estudiar dansa als vuit anys i de seguida es va fer amb les primeres beques i premis, com el Ballet Nacional d’Espanya al Certamen de Coreografia de Dansa Espanyola i de Flamenco de Madrid per Subconscient i el premi de Dansa Espanyola al III Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona. Va participar com a coreògraf representant de l’Institut del Teatre a l’Assamblée Internationale 2013 de L’École Nationale de Ballet du Canada. Després de triomfar amb Vaivén, el seu primer espectacle, presentat el passat 2014 a la Sala Fénix de Barcelona, i amb les seves coreografies En el Corral, Sentado y Gélido, el jove ballarí torna amb una nova proposta juntament amb el guitarrista Javier Luque i el violoncel·lista Martín Meléndez.

Ball Pol Jiménez
Guitarra Javier Luque
Violoncel Martín Meléndez


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

Dijous, 21 de maig

20:00h

Sala PB

12€

Durada: 1h

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x