Flamenco a cordes- espectacle de DORANTES dins del festival Ciutat Flamenco 2015 - Mercat de les Flors, Dansa i Moviment

Dissabte, 23 de maig

DORANTES, RENAULD GARCIA-FONS i LEONOR LEAL CIUTAT FLAMENCO 2015: Flamenco a cordes

Compartir

El pianista Dorantes, de tradició flamenca i formació de jazz i clàssica, es troba amb Renaud Garcia-Fons, un dels contrabaixistes més sorprenents del món, i amb el projecte musical i etnològic Cordes del Món, dirigit per Ernesto Briceño. Així arriba al Mercat de les Flors Flamenco a cordes, una obra entesa entre cordes –fregades, polsades i percudides- on la norma és la diversitat. Dorantes i Renaud Garcia-Fons, mestres reconeguts pel seu saber tècnic, troben un punt d’intersecció en els seus camins, englobant diferències de tractament entre les músiques cultes i les músiques en les que l’únic vehicle és l’oralitat. Al sextet de cordes Cordes del Món s’hi sumarà Javi Ruibal a la percussió i Leonor Leal al baile. La proposta també comptarà amb la participació de José Antonio Martín ‘Salao’ com artista convidat.

Farà uns 15 anys que va irrompre en escena un pianista insòlit procedent d’una família de gran tradició flamenca, Dorantes. Avui en dia és el pianista de flamenco amb més prestigi internacional i amb una multitud de premis a les seves espatlles. Incansable treballador i estudiós, ha fet reconeguts treballs per a Orquestra i ha recorregut els festivals de música més grans de tot Orient i Occident. Renaud Garcia-Fons, un dels contrabaixistes més sorprenents del món conegut pel seu virtuosisme aclaparador com “el Paganini del contrabaix”, molt altament conreat en les disciplines clàssiques i jazzístiques, desenvolupa un especial agermanament amb la música mediterrània i flamenca que defineixen també la forma extraordinària la seva identitat com a músic.

Piano i direcció ‘Dorantes’
Contrabaix cinc cordes Renaud Garcia-Fons
Violí Ernesto Briceño, Jaime del Blanco, Asier Suberbiola i Paulina Sánchez
Viola Felipe Escalada
Cello Martín Meléndez
Batería i percussions Javi Ruibal
Baile Leonor Leal
Cante artista convidat José Antonio Martín ‘Salao’


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

Dissabte, 23 de maig

21:30h

Sala MAC

25€

Durada: 1h 30'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x