• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

JUAN CARLOS PANDURO

CIRC D’ARA MATEIX: El patio (work in progress)

4 i 5 de maig
ESPECTACLE PASSAT

El patio és una peça interdisciplinària de poesia-circ en procés de creació que experimenta amb la intimitat, el desig i el poder del llenguatge a través de l’acrodansa, l’equilibri sobre mans, el treball sonor i la utilització de la veu. Buscant els límits entre allò veritablement íntim i allò completament públic, les entranyes de la casa s’obren al cel que l’observa: “el de casa meva eren tres gambades llargues per quatre gambades curtes / jo hi cabia entre les flors de la meva mare estirat en diagonal /… / va ser l’estiu que llegia Ocnos / la veïna estenia la roba interior dels seus dos fills / ens miràvem / una bona estona / quina calor”.

Juan Carlos Panduro és artista de circ i poeta extremeny que va començar a formar-se en circ a Carampa el 2016, va fer diversos cursos tècnics a DOCH, School of Dance and Circus i va acabar formant-se a l’École Superiéure des Arts du Cirque (ESAC) de Brussel·les des de 2019 a 2022. Ha participat a festivals internacionals com FIRCO o el Festival Malabharía. És també alumne de la II Promoció del Màster de Poesia de l’Escola d’Escriptors de Madrid i part de l’elenc del 28º Circ d’hivern de l’Ateneu Popular de Nou Barris. Interessat per la hibridació disciplinar i l’ús expressiu del seu propi llenguatge de circ, encara no ha trobat la millor forma de fer el pi.

Autoria i interpretació Juan Carlos Panduro / Mirada externa Sara Gilsanz i Elena Zanzu / Acompanyament musical i espai sonor Lourdes Panduro / Disseny d’iluminació i tècnic Horne Horneman / Escenografia i vestuari Víctor Peralta / Col·laboradores Imperio Rojas, Estelle Allagnat, Elia Cabrero
Amb el suport La Central del Circ, Café de las Artes Teatro, Espai Inestable, Centre d’Arts en Moviment de Roca Umbert, El Invernadero, PdCirco y la Comunidad de Madrid.