10 i 11 de juny

Kònic thtr Cicle DANSA I TECNOLOGIA: Intel·ligències múltiples In_Exo Corpòries

Compra la teva entrada

 

Compartir

La nova creació escènica de la Companyia Intermèdia Konic Thtr és una proposta que relaciona dansa, ciència, tecnologia i societat en un format escènic no convencional. Tracta sobre la relació de l’humà amb el no humà i pretén reflexionar sobre la jerarquia que l’espècie humana imposa sobre les altres espècies. Explora la relació interespècies a escala micro i macro, el lloc on s’estructuren les jerarquies entre organismes vius i dinàmics, dins i fora del nostre cos. L’espai escènic és un dispositiu que simultanieja de manera intel·ligent diversos mitjans: imatge, so, llum, que es fan visibles o audibles per la interacció participativa dels 5 intèrprets. Un sistema integrat sonor i visual interactiu en 3D, per a una eco-tecno-escenografia sensible i participativa.

El paisatge dins el cos i el cos dins el paisatge. El cos en acció, i la dansa interrelacionada amb els bio-tecno-dispositius escènics, faran un recorregut dramatúrgic i coreogràfic, una narrativa in-exo CORPÒRIA que va des d’una introspecció microscòpica a l’interior del cos humà, de les cèl·lules i altres entitats que poblen el seu interior, fins a una vista externa que ens mostra el cos immers en el paisatge.

Kònic thtr és una plataforma artística dedicada a la creació contemporània, a la frontera entre l’art, la ciència i les noves tecnologies. Kònic Thtr desenvolupa projectes artístics que s’inspiren en les formes de representar i entendre el cos a la nostra societat altament tecnològica, utilitzant els llenguatges de la coreografia i la digi-dramatúrgia. Un projecte innovador i de referència en el panorama artístic català que, des dels principis dels 90, ofereix treballs artístics en les arts escèniques i visuals, basats en la investigació i el desenvolupament.
Kòniclab és l’estructura d’investigació, experimentació i desenvolupament d’eines tecnològiques que troben la seva aplicabilitat en projectes interactius de Kònic Thtr, com a dispositius interactius, aplicacions mòbils i programari ad hoc per a la composició en xarxa. Rosa Sánchez i Alain Baumann són els impulsors de la línia conceptual, creativa i tecnològica de Kònic Thtr&lab.

Aquest espectacle està inclòs en la programació expandida de l’ISEA2022.

Coreo-dramatúrgia i direcció escènica Rosa Sánchez / Música Alain Baumann / Assessorament coreogràfic Raquel Gualtero / Actuants – dansa Raquel Gualtero, Maria Ganzaráin, Mila Ercoli, Rosa Sánchez, Alain Baumann / Direcció teconològica – desenvolupament software interactiu Alain Baumann / ENTORN 3 D INTERACTIU: Concepte i direcció Rosa Sanchez i Alain Baumann / Desenvolupament Entorn 3D interactiu, Lead Game design & programmer Alex Martínez Casala / Artístic design Alan Martínez Mata / Escenografia i direcció tècnica María de Frutos / Vestuari Laura García Martos / Il·luminació Marc Lleixà / Fotografia i vídeo teaser Mila Ercoli / Assistència tècnica Gerard Valls / Assessorament Biotecnologia Aroa Ejarque. Laboratoris CESAR – ETOPIA / Assessorament àudio inmersiu Santiago Latorre. AudioLab – ETOPIA

Producció Koniclab / Coproducció Mercat de les Flors / Amb el suport Institut de Cultura, Ajuntament de Barcelona; Departament de Cultura; Generalitat de Catalunya / Amb la col·laboració Fabra i Coats, fàbrica de creació; ENTI. Escola de Noves Tecnologies Interactives de Barcelona (Universitat de Barcelona); DanzaTrayectos, Laboratori de Dansa i Nous Mitjans (Saragossa); ETOPIA Centre d’Art i Tecnologia (Ajuntament de Saragossa); AdWindow Creative Projection Films; BAU, Centre Universitari d’Arts i Disseny de Barcelona

 Coproducció Mercat de les Flors

Conversa postfunció: dv 10 de juny amb Rosa Sánchez | Alain Bauman (Kònic Thtr&lab.), Raquel Gualtero (Actuant i assessorament coreogràfic), Maria Ganzaráin (actuant) i Mila Ercoli (actuant i fotografia). Condueix: Àngels Margarit (Directora artística del Mercat)

 

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

10 i 11 de juny

19 h

Sala PB

12 €

Durada: 1 hora

Més informació

‘Dansa i tecnologia, intel·ligència i paranys’, per Bàrbara Raubert al #BlogDelMercat

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x