9, 10 i 11 de juny

Kònic thtr Cicle DANSA I TECNOLOGIA: Intel·ligències múltiples In_Exo Corpòries

Compra la teva entrada

 

Compartir

La nova creació escènica de la Companyia Intermèdio Konic Thtr és una proposta que relaciona dansa, ciència, tecnologia i societat en un format escènic no convencional. Tracta sobre la relació de l’humà amb el no humà i pretén reflexionar sobre la jerarquia que l’espècie humana imposa sobre les altres espècies. Explora la relació interespècies a escala micro i macro, el lloc on s’estructuren les jerarquies entre organismes vius i dinàmics, dins i fora del nostre cos. L’espai escènic és un dispositiu que simultanieja de manera intel·ligent diversos mitjans; imatge, so, llum; que es fan visibles o audibles per la interacció participativa de les actuants. Un sistema integrat sonor i visual interactiu en 3D, per a una eco-tecno-escenografia sensible i participativa.

El paisatge dins el cos i el cos dins el paisatge. El cos en acció, i la dansa interrelacionada amb els bio-tecno-dispositius escènics, faran un recorregut dramatúrgic i coreogràfic, una narrativa in-exo CORPÒRIA que va des d’una introspecció microscòpica a l’interior del cos humà, de les cèl·lules i altres entitats que poblen el seu interior, fins a una vista externa que ens mostra el cos immers en el paisatge.

Kònic thtr és una plataforma artística dedicada a la creació contemporània, a la frontera entre l’art, la ciència i les noves tecnologies. Kònic Thtr desenvolupa projectes artístics que s’inspiren en les formes de representar i entendre el cos a la nostra societat altament tecnològica, utilitzant els llenguatges de la coreografia i la digi-dramatúrgia. Un projecte innovador i de referència en el panorama artístic català que, des dels principis dels 90, ofereix treballs artístics en les arts escèniques i visuals, basats en la investigació i el desenvolupament.
Kòniclab és l’estructura d’investigació, experimentació i desenvolupament d’eines tecnològiques que troben la seva aplicabilitat en projectes interactius de Kònic Thtr, com a dispositius interactius, aplicacions mòbils i programari ad hoc per a la composició en xarxa. Rosa Sánchez i Alain Baumann són els impulsors de la línia conceptual, creativa i tecnològica de Kònic Thtr&lab.

Direcció escènica i dramatúrgia Rosa Sánchez / Direcció tecnològica i música Alain Baumann / Assessorament coreogràfic Raquel Gualtero / Actuants – dansa Raquel Gualtero, Maria Ganzaráin, Mila Ercoli, Rosa Sánchez, Alain Baumann / Escenografia María de Frutos / Assessorament Biotecnologia Aroa Ejarque, Laboratoris CESAR – ETOPIA / Assessorament àudio immersiu Santiago Latorre, AudioLab – ETOPIA
Coproducció Mercat de les Flors / Amb la col·laboració Fabra i Coats, fàbrica de creació; DanzaTrayectos, Laboratori de Dansa i Nous Mitjans, Saragossa; ETOPIA Centre d’Art i Tecnologia, ajuntament de Saragossa / Amb el suport Institut de Cultura, Ajuntament de Barcelona; Departament de Cultura; Generalitat de Catalunya

 Coproducció Mercat de les Flors

 

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

9, 10 i 11 de juny

19 h

Sala PB

12 €

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x