• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

AKRAM KHAN COMPANY

Chotto Desh (funcions escolars)

Del 23 al 26 de febrer
ESPECTACLE PASSAT

Chotto Desh, que significa «petita terra natal», crea una història captivadora intercultural vers els somnis i els records d’un jove sobre la Gran Bretanya i Bangladesh. Amb una màgica barreja de dansa, text, imatges i so, Chotto Desh celebra la resistència de l’esperit humà en el món modern i promet ser una experiència màgica, emocionant i commovedora de dansa-teatre per a tota la família. Es tracta de l’adaptació per a infants i les seves famílies de l’espectacle DESH, estrenat l’any 2011 i que va recollir un èxit immediat de crítica i públic.

Akram Khan és un dels coreògrafs més aclamats i respectats de la dansa actual. La seva reputació arreu del món s’ha fonamentat en l’èxit de produccions imaginatives, accessibles i rellevants, diverses de les quals s’han pogut veure a Barcelona, essent l’última Torobaka, creació conjunta amb Israel Galván que va obrir l’anterior temporada del Mercat. Ha col·laborat amb el Ballet Nacional de la Xina, l’actriu Juliette Binoche, la ballarina Sylvie Guillem, el coreògraf i ballarí Sidi Larbi Cherkaoui, la cantant Kylie Minogue, els artistes visuals Anish Kapoor, Antony Gormley i Tim Yip, l’escriptor Hanif Kureishi o els compositors Steve Reich, Nitin Sawhney, Jocelyn Pook i Ben Frost. Ha rebut els més alts guardons internacionals pel seu treball, com el Bessie Award de Nova York o el Premi a l’Artista Distingit de la Societat Internacional per a les Arts Escèniques (ISPA).

Direcció artística i coreografia original Akram Khan
Direcció i adaptació Sue Buckmaster (Theatre-Rites)
Assistent coreògraf / Director assaig Jose Agudo
Directora assajos Amy Butler
Ballarins Dionysios Alamanos, Nicolas Ricchini
Composició música Jocelyn Pook
Veu de la narradora en català Mercè Ribot

Coproducció Mercat de les Flors, MOKO Dance, Akram Khan Company, Sadler’s Wells, DanceEast, Théâtre de la Ville Paris, Maison de la Danse / Biennale de la Danse de Lyon, Stratford Circus Arts
Producció AKCT

Inscriu-te als PROGRAMES EDUCATIUS 0-18 del Mercat de les Flors