4 i 5 d'octubre

JÉRÔME BEL Cédric Andrieux (2009)

Compra entrada

Compartir

Espectacle en francès amb subtítols en català

Cédric Andrieux és una peça solista per al ballarí que dóna nom a l’obra. En aquesta proposta, l’intèrpret fa un repàs a la seva pròpia trajectòria: en primer lloc, la seva formació com a ballarí contemporani a la ciutat de Brest (França) i al Conservatori Nacional Superior de Música i Dansa de París, més endavant com a membre de la companyia de dansa de Merce Cunningham a Nova York i, recentment, al ballet de l’Òpera de Lió. Cédric Andrieux forma part d’un cicle de funcions que es va posar en marxa el 2004 normalment amb solos amb diferents ballarins. Cada producció relata en primera persona l’experiència de l’artista sobre el teixit que forma la història de la coreografia occidental o asiàtica.

Després de treballar en diferents companyies de dansa, Jérôme Bel va començar a presentar les seves peces, resultat d’accions i escenografies senzilles, despullades de cap mena d’ornamentació. Ha creat obres des de l’any 1994 i està considerat un dels representants més destacats del moviment de la no-dansa.

Concepte Jérôme Bel
Autor i intèrpret Cédric Andrieux
Amb fragments de Trisha Brown (Newark), Merce Cunningham (Biped, Suite for 5), Philippe Tréhet (Nuit fragile), Jérôme Bel (The Show Must Go On)

Coproducció Théâtre de la Ville, Festival d’Automne, R. B. Jérôme Bel
Amb el suport Centre National de la Danse (París), La Ménagerie de Verre (París), Baryshnikov Arts Center (Nova York)
Agraïments Thérèse Barbanel, Trevor Carlson i Yorgos Loukos
Ajuts R. B. Jérôme Bel rep subvencions de la Direcció Regional d’Afers Culturals d’Ile-de France,  Ministeri de Cultura i Comunicació de França, l’Institut Français, Ministeri d’Afers Exteriors de França, per a les gires internacionals

ACTIVITAT PARAL·LELA

Conversa amb Cédric Andrieux divendres 4 d’octubre després de la funció. Hi haurà intèrpret.

Institut_francais_barcelona_x_web

Fitxa completa

Instructors Jeanne Steele (Merce Cunningham), Lance Gries (Trisha Brown)
Gerent de producció Sandro Grando

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

4 i 5 d'octubre

20:30h

Sala OM

16€

Durada: 75'

Més informació

www.jeromebel.fr

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x