3 i 4 de desembre

SI LOS MARTES FUERAN VIERNES Casa nostra

Compra la teva entrada

Compartir

La companyia ens presenta un treball escènic basat en l’estudi del gènere cinematogràfic de gàngsters o al voltant de la màfia. Aquest estudi serà el marc per generar un dispositiu que permeti desenvolupar una peça de composició instantània, amb totes les variables de l’escena: els cossos i les seves danses, el so, les llums i el vestuari es composen en viu.

Si Los Martes Fueran Viernes (SLMFV) és un espai de creació i producció de peces escèniques de composició instantània. Des de 2018 treballen a Barcelona amb l’objectiu de generar un espai sobre l’estudi i la pràctica de la improvisació. A les seves produccions hi han participat més de 130 artistes nacionals i internacionals i han col·laborat a Barcelona amb La Caldera, El Graner, La Lleailtat Santsenca, Nau Bostik, Pla Roig, Akasha Hub, i a Buenos Aires amb Galpon de Guevara, Dumont 4040 o  Espacio Roseti.

Idea i direcció Milagros García Salgueiro, Valentina Azzati – SLMFV / Creació col·lectiva Valentina Azzati, Milagros Garcia Salgueiro, Aina Lanas, Cuque Cao – SLMFV / Espai sonor Milagros García Salgueiro – SLMFV, Joan Cot / Espai lumínic Valentina Azzati – SLMFV, Iván Gascón / Espai escènic SLMFV, Clàudia Vilà / Vestuari SLMFV / Fotografia i vídeo Tristán Pérez-Martin / Producció Rita Stivala – Anastàtica Cultural
Coproducció Mercat de les Flors

Coproducció Mercat de les Flors

Gaudeix d’un 30% de descompte en la compra de la teva entrada adquirint el PACK Escena Híbrida aquí!

Imatges vídeo d’espectacle anterior

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x