'Capricis' - ÀNGELS MARGARIT / CIA MUDANCES

28 de febrer i 1 i 2 de març

ÀNGELS MARGARIT / CIA MUDANCES Capricis

Compra entrada

Compartir

Capricis és un projecte que s’inicia al Grec 2013 Festival de Barcelona. La coreografia pren la partitura dels 24 Capricci de Niccolò Paganini com a guió; dotze ballarins dibuixen la música, la reescriuen a l’espai amb els seus jocs escènics i, més enllà del virtuosisme de l’obra musical, l’articulació de la sèrie dels 24 estudis ofereix una proposta escènica única, modular i modulable, que converteix també en un caprici cada representació.

Àngels Margarit pertany a la primera generació de ballarins contemporanis sorgida a finals dels 70 a Barcelona. Després va continuar els seus estudis a distints llocs d’Europa i a Nova York. El 1985 crea Mudances, peça que també donarà nom a la seva companyia. Amb els primers espectacles, Mudances (1985) i Kolbebasar(1988), entra a l’escena internacional on hi presentarà amb regularitat la seva obra. Els últims treballs són una Retrospectiva 25 anys de la companyia (2010), From B to B (2011), en col·laboració amb Thomas Hauert, i Capricis (2013). Ha rebut nombrosos premis, com el Grand Prix du Concours Chorégraphique de Bagnolet (França, 1988), el Premi Nacional de Dansa de Catalunya (1986, 1991, 1999) o el Premi Ciutat de Barcelona d’Arts Escèniques (1993) i el Premio Nacional de Danza (2010) que atorga el Ministeri de Cultura.

Direcció artística i coreografia Àngels Margarit
Creació i interpretació Eneko Alcaraz, Fàtima Campos, Joan Català, Mireia de Querol i Duran, Miquel Fiol, Raquel Gualtero, Roser López Espinosa, Isabel López Pérez, Joan Palau, Manel Salas Palau, Dory Sánchez, Lourdes Solà
Música 24 Capricci de Nicolò Paganini
Col·laboració especial del violinista Kai Gleusteen

Coproducció Grec 2013 Festival de Barcelona, Àngels Margarit / cia. Mudances
Amb la  col·laboració Ajuntament de Mataró Mataró, Graner fàbrica de creació-Mercat de les Flors
Àngels Margarit / cia. Mudances rep el suport de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona

Fitxa completa

Disseny il·luminació i espai escènic Cube.bz
Vestuari Ariadna Papió
Tècnic so Marc Ases
Vídeo Núria Font
Producció Marine Budin / Elclimamola
Difusió Iva Horvat-Agente129
Comptabilitat Begonya Companyon
Administració i coordinació À.M. / cia. Mudances Montserrat Llabrés_Tones

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

28 de febrer i 1 i 2 de març

20:30h (diumenge 18h)

Sala MAC

16€

Durada: 70'

Més informació

www.margarit-mudances.com
Crítica a EL PAÍS (juliol’13)
Notícia a BTV (juliol’13)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x