Del 7 al 10 de febrer

COMPANYIA DE CIRC “EIA” Capas

Compra entrada

Compartir

Un espectacle ple de poesia i humor on el circ es barreja amb la música i la dansa

L’ESPECTACLE

PREMI CIUTAT DE BARCELONA DE CIRC 2012

Capas és un espectacle ple de poesia i humor en què les arts del circ es barregen amb la música en directe i amb la dansa i on els intèrprets es despullen de les capes que els cobreixen per desvetllar els seus secrets. Amb petites disputes i jocs, l’espectacle ens porta a un lloc familiar fet d’encontres calorosos i festius.

Al ritme de bateria i de càntics italians, un armari gegant central es desplega revelant les seves múltiples capes. La música i el moviment donen la tonalitat, treballats alternativament amb energia, dolçor i autoironia. Els artistes exploren la varietat de ritmes i el potencial expressiu del gest tècnic. Mans a mans, equilibris acrobàtics, salts mortals i piràmides humanes en moviment, els portés acrobàtics es declinen sota totes aquestes possibilitats per explorar les capes de la personalitat i de la societat, oferint al mateix temps diferents claus de lectura de l’espectacle.

LA COMPANYIA

La Companyia de Circ “eia “(”si” a Sardenya, en francès “élans imprevus accordés”, en castellà “impulsos imprevistos acordados”) sorgeix de la fusió de dos grups: Armando Rabanera, Fabrizio Giannini i Cristiano DellaMonica (Cirque Vague, Circo de la Sombra i Le Grand Osimo Orchestra) i Francesca Lissia i Celso Pereira (Celso i Frana), gràcies a les ganes d’explorar i confrontar les seves maneres de fer circ. Es van conèixer a Madrid i, després de emprendre diferents camins per Europa, quatre anys més tard es van retrobar per desenvolupar aquest projecte. Amb formacions i camins diferents, són precisament les particularitats artístiques de cadascun d’ells el que representa el punt fort d’aquesta formació.

FITXA ARTÍSTICA

Idea original Companyia de Circ “eia”
Direcció Companyia de Circ i Jordi Aspa, amb la mirada còmplice de Luke Wilson
Intèrprets Francesca Lissia, Armando Rabanera Muro, Celso Pereira Arizaga, Fabrizio Giannini, Cristiano Della Monica
Ajuda a la composició escènica Roberto Magro
Composició musical Cristiano Della Monica, Massimiliano Sacchi, Le Ficufresche
Coreografia Michelle Man
Disseny llums Sarah Sankey
Escenografia Jaume Serrat, Laboratori de Creació
Vestuari Fanny Fredouelle, Rosa Crehuet, Olga Arizaga

Producció Companyia de Circ “eia”, Carmen Alvarez Carrasco
Coproducció
CAER-Centre d’Arts Escèniques Reus, Circ que o ! Pyrénées de cirque, Flic Scuola di Circo di Torino, Konstnärsnemndem, Festival Trapezi / Reus
Amb el suport i la col·laboració
L’Union Européenne, Cooperació Territorial España França Andorra, CoNCA Consell Nacional de la Cultura i de les Arts, La Grainerie Fabrique des Arts du Cirque de Toulouse, Carampa Escola de Circ de Madrid, L’Estruch Espai per al Desenvolupament de les Arts de Sabadell, La Central del Circ de Barcelona, Festival Pisteurs d’Etoiles d’Obernai

Residència Graner

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

Del 7 al 10 de febrer

20:30h (dg, 18h)

Preu 14 – 16,5 €. Tarifa C

Durada: 60'

Més informació

Web de la companyia

L’espectacle revelació ‘Capas’ aconsegueix sala al Mercat (article al diari ARA (07/02/2013)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x