8, 9, 15, 16, 22 i 23 de febrer

COMPAGNIA TPO Bleu!

Compra entrada

Compartir

Edat recomanada: a partir de 4 anys

Consulta preus per a grups a publics@mercatflors.cat

Prenent la mitologia clàssica del Mediterrani com a punt de partida, Blau explica la trobada entre un mariner i una nimfa del mar. La història comença quan la nimfa deixa caure al mar una perla que ell haurà de trobar. El mariner farà un viatge ple d’aventures a través del mar, transformant així aquesta història en un recorregut iniciàtic de descobriments i coneixement.

La companyia italiana TPO, molt consolidada en les creacions per a nens i joves, és força coneguda pel públic del Mercat, ja que han presentat en aquest espai treballs com Farfalle, Il giardino dipinto i Il giardino giapponese. Mereixedors de múltiples guardons, la seva utilització de la interacció fa que els seus espectacles es transformin en un ambient sensible d’experimentar el límit subtil de l’art i el joc. Aquesta companyia formada el 1981 ha treballat des dels seus inicis sobre la tecnologia interaciva, desenvolupant per exemple el concepte teatral “CCC [children’s cheering carpet, la catifa interactiva]”, un gran tapis de dansa capaç d’animar i activar sons i imatges per un sistema de sensors a pressió.

Direcció artística Francesco Gandi, Davide Venturini
Coreografies Anna Balducci
Espai visual Elsa Mersi
Espai sonor Spartaco Cortesi
Programació i sistema interactiu Rossano Monti
Vídeo Massimiliano Fierli
Àudio Umberto Foddis
Intèrprets Martina Gregori, Daniele Del Bandecca

Coproducció TPO, Teatro Metastasio Stabile della Toscana
Amb la col·laboració Mercat de les Flors, Marsella Capital Europea de Cultura
La companyia treballa en el Teatre Fabbrichino de Prato i realitza anualment un projecte artístic de residència en col·laboració amb el Teatro Metastasio de Prato
TPO compta amb el suport del Ministero per i Beni e le Attività Culturali – Dipartimento dello Spettacolo i Regione Toscana – Settore Spettacolo e progetti speciali per la cultura
Estrena novembre 2013 a Marsella Capital Europea de Cultura

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

8, 9, 15, 16, 22 i 23 de febrer

Dobles funcions dissabtes (12h i 18h) i diumenges (12h i 17h)

Sala PB

8€

Durada: 50'

Més informació

www.tpo.it/

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x