29 de setembre

COMPANYIA JORDI CORTÉS – ALTA REALITAT Black Out

Compra entrada

Compartir

Dins de QUE DANSI QUI VULGUIS!

Black Out és un espectacle on quatre intèrprets combinen la paraula, la dansa, el teatre físic i la imatge per comunicar-se amb la seva ombra. Estructurat a base de monòlegs independents i complementaris entre ells, Black Out estableix un diàleg amb el costat més obscur de les persones, el que en alemany es diu Doppelgänger o doble fantasmagòric d’algú que és viu, basant-se en el text de Miguel Orbaneja Gil de Biedma.

Amb la voluntat de treballar la dualitat entre la llum i la foscor, la recerca de l’equilibri a la vida, l’espectacle es mou entre la comèdia i el drama, passant de l’un a l’altre de forma sobtada.

Premi Ciutat de Barcelona 2004, Jordi Cortés ha estat intèrpret de companyies com Lanònima Imperial, Mudances, Metros, DV8 Physical Theatre, Nigel Charnock, EN-KNAP o la Nacional Theater Company of London. Ha creat nombroses coreografies i també treballa peces de dansa integrada, com Black Out i l’anterior V.I.T.R.I.O.L. que es va presentar en temporada del Mercat de les Flors.

Direcció Jordi Cortés
Intèrprets Mercedes Recacha, Maxime Iannarelli, Raül Perales, María José Moya (diversitat funcional)
Confecció textos Miguel Orbaneja Gil de Biedma
Música i espai sonor Jesus Díaz & Gabriel Fletcher
Producció & management Raül Perales / ALTA REALITAT

Fitxa completa

Ajudant direcció Glòria José
Tècnics de so Llorenç Parra, Cristina C. Eujen
Fotografia YoanaM2
Disseny gràfic & Community mànager Marc Mittenhoff

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

29 de setembre

21h

Sala OM

12€

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x