29 de setembre

CIA VERO CENDOYA Bathroom Symphony

Compartir

Dins de QUE DANSI QUI VULGUIS!

Bathroom Symphony és un espectacle de dansa amb música en directe que versa sobre la intimitat; és un homenatge al lloc que l’ésser humà escull per a accions tan dispars com tallar-se les ungles o treure’s la vida. És un viatge al nostre jo més primitiu en què, a través del moviment, quedi al descobert allò més íntim i tot allò inconfessable per vergonyós, incòmode o incorrecte.

La música en directe a càrrec de la violinista Adele Madau s’inspira en situacions i sons que es creen en una cambra de bany.

Vero Cendoya combina la seva carrera de ballarina i coreògrafa amb la seva professió de pintora i il·lustradora. Després d’estudiar amb mestres com David Zambrano, Jenifer Monson, Jeremy Nelson, Kristie Simson, Katy Duck, etc i estudiar a la Trisha Brown Dance Company i Movement Research de Nova Tork, ha treballat amb coreògrafs com Sol Picó o Àngels Margarit i companyies com Inbal Pinto d’Israel o Le Boussonniere de Suïssa, a més dels seus nombrosos treballs a Alemanya i Itàlia amb Hans Werner, Helge Letonja, Veronika Riz…  Va crear la seva pròpia companyia l’any 2008 i compta amb diferents espectacles que s’han pogut veure arreu d’Europa. Recentment ha posat en marxa La Palomera, espai creatiu multidisciplinar, juntament amb Adele Madau.

Direcció Vero Cendoya
Creació i interpretació Ona Fusté, Ariadna Montfort, Vero Cendoya
Música en directe Adele Madau (violí elèctric i objectes sonoritzats)
Creació música Alessandro Olla, Adele Madau
Assistència de moviment Valentí Rocamora
Text Cristina Martín – Princesa Inca
Coproducció Associació TiConZero de Cerdenya, Itàlia
Amb el suport OSIC
Agraïments Jorge Picó, Claudia Solwat, Sol Picó, Bene Carrat, Romano i Lucia, Dolores Porcu

logo Ticonzero

Fitxa completa

Assessorament a dramatúrgia Adele Madau
Vestuari Miriam Ibánez, Mama&Co
Disseny llums Sylvia Kuchinow
Escenografia Joan Manrique

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

29 de setembre

19h

Sala PB

12€

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x