29 de setembre

CIA VERO CENDOYA Bathroom Symphony

Compra entrada

Compartir

Dins de QUE DANSI QUI VULGUIS!

Bathroom Symphony és un espectacle de dansa amb música en directe que versa sobre la intimitat; és un homenatge al lloc que l’ésser humà escull per a accions tan dispars com tallar-se les ungles o treure’s la vida. És un viatge al nostre jo més primitiu en què, a través del moviment, quedi al descobert allò més íntim i tot allò inconfessable per vergonyós, incòmode o incorrecte.

La música en directe a càrrec de la violinista Adele Madau s’inspira en situacions i sons que es creen en una cambra de bany.

Vero Cendoya combina la seva carrera de ballarina i coreògrafa amb la seva professió de pintora i il·lustradora. Després d’estudiar amb mestres com David Zambrano, Jenifer Monson, Jeremy Nelson, Kristie Simson, Katy Duck, etc i estudiar a la Trisha Brown Dance Company i Movement Research de Nova Tork, ha treballat amb coreògrafs com Sol Picó o Àngels Margarit i companyies com Inbal Pinto d’Israel o Le Boussonniere de Suïssa, a més dels seus nombrosos treballs a Alemanya i Itàlia amb Hans Werner, Helge Letonja, Veronika Riz…  Va crear la seva pròpia companyia l’any 2008 i compta amb diferents espectacles que s’han pogut veure arreu d’Europa. Recentment ha posat en marxa La Palomera, espai creatiu multidisciplinar, juntament amb Adele Madau.

Direcció Vero Cendoya
Creació i interpretació Ona Fusté, Ariadna Montfort, Vero Cendoya
Música en directe Adele Madau (violí elèctric i objectes sonoritzats)
Creació música Alessandro Olla, Adele Madau
Assistència de moviment Valentí Rocamora
Text Cristina Martín – Princesa Inca
Coproducció Associació TiConZero de Cerdenya, Itàlia
Amb el suport OSIC
Agraïments Jorge Picó, Claudia Solwat, Sol Picó, Bene Carrat, Romano i Lucia, Dolores Porcu

logo Ticonzero

Fitxa completa

Assessorament a dramatúrgia Adele Madau
Vestuari Miriam Ibánez, Mama&Co
Disseny llums Sylvia Kuchinow
Escenografia Joan Manrique

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

29 de setembre

19h

Sala PB

12€

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x