24 i 25 de febrer

ILIACÁN COMPANYIA DE DANSA BARRIS EN DANSA 2017/18: Nosaltres

Comprar entrada

Compartir

Nosaltres reflecteix en forma de mirall els temps que vivim. N’hi ha que corren atrafegats d’un punt a un altre sense cercle que els aculli, però nosaltres hem creat un punt de trobada en la dansa. Ens oferim com el que som, amb les nostres pors, amb fraternitat i respecte, amb aquesta meravellosa diversitat humana que configura la primera persona del plural i que ens permet caminar amb confiança cap al futur… som massa innocents?

La companyia de dansa Iliacan us convida a Barris en dansa 2017-18. És un projecte comunitari, en què persones de diversos barris de Barcelona, de totes les edats i condicions, participen en la realització d’un espectacle de dansa contemporània i en són els intèrprets. A cadascun d’aquests barris es construeix una part de l’espectacle a partir d’una sèrie de trobades setmanals que tenen lloc de setembre a desembre i que acaba amb una posada en comú de les diverses parts per formar l’espectacle que es representa durant els mesos de gener i febrer de 2018.

Direcció Álvaro de la Peña / Ajudants de direcció Beatriz Vergés i Cristina Roca / Producció La Caldera Centre de Creació de Dansa i Arts Escèniques / Ajudant producció Inês Tanqueiro / Cap tècnic Carles Borràs / Tècnic so Ismael López de los Mozos / Disseny gràfic Fàtima Roel i Igor Carretero / Fotografia Carlos Casado / Poema No és veritat de Mireia Calafell / Cançó Gracias a la vida en homenatge a Violeta Parra, interpretada per Ana K. García

Un projecte de Iliacán / Amb la participació de Sínia Centre Ocupacional, L’Escola de Músics JPC / Amb la col·laboració de La Caldera Les Corts, CCCB, Mercat de les Flors, Fundació Tot Raval, Teatre Joventut, l’Ateneu Popular Nou Barris, Casal Folch i Torres, Teatre Zona Nord, Casal Infantil Ciutat Meridiana i Pla de Barris Zona Nord / Amb el suport de Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

24 i 25 de febrer

Dissabte 18h / Diumenge 17h

Sala OM

6€

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x