Del 6 al 9 de maig

MAL PELO BACH PROJECT CONSTEL·LACIÓ: Highlands

Compra la teva entrada

Compartir

La quarta part de la tetralogia Bach Project es tancarà amb la nova creació Highlands, una peça per a 12 intèrprets —quatre ballarins, quatre cantants lírics i quatre músics de corda. L’espectacle travessa diverses obres del compositor, amb diferents aproximacions coreogràfiques i escèniques sobre l’espiritualitat, l’estructura, la penombra i la llum de la seva música.

La música, interpretada en directe i dirigida per Joel Bardolet, amb Quiteria Muñoz al capdavant del quartet de veus i Fanny Thollot com a enginyera de so i compositora, crearà un món sonor entorn d’alguns fragments de les Cantates i les Partitas (amb èmfasi en la versió de la Xacona per a quartet de veus i violí) i algunes peces de l’Art de la fuga de J. S. Bach.

Formada el 1989 per María Muñoz i Pep Ramis, la companyia Mal Pelo basa el seu treball en una recerca constant de llenguatges. Durant els seus primers anys, van fer nombroses gires (Europa, Estats Units, Orient Mitjà, Canadà i Amèrica del Sud). L’any 2001, Pep Ramis i María Muñoz van impulsar L’animal a l’esquena, un centre de creació i intercanvi multidisciplinari en una masia situada a Celrà (Girona).

Mal Pelo ha rebut, entre altres, el Premi Nacional de Dansa 2002, atorgat per la Generalitat de Catalunya, el Premi Nacional de Dansa 2009 – Creació atorgat pel Ministeri de Cultura, el Premi Ciutat de Barcelona 2017 de Dansa per la transmissió de la peça Bach i la interpretació de Federica Porello i el Premi de la Crítica 2018 per l’espectacle Bach i a la interpretació de Federica Porello.

Direcció María Muñoz i Pep Ramis / Ajudant de direcció Leo Castro / Creació i interpretació Quartet de corda: Joel Bardolet, violí; Jaume Guri, violí; Masha Titova, viola, i Daniel Claret, violoncel. Quartet de veus líriques: Quiteria Muñoz, soprano; David Sagastume, contratenor; Mario Corberán, tenor, i Giorgio Celenza, baix. Quartet de ballarins: Pep Ramis, María Muñoz, Federica Porello i Zoltan Vakulya / Música Johann Sabastian Bach
Producció Mal Pelo / Coproducció Mercat de les Flors, Théâtre Garonne – Scène européenne de Toulouse,  ICEC – Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya / Amb la col·laboració Théâtre de l’Archipel – Scène Nationale de Perpignan, Théâtre des Quatre Saisons de Gradignan – Scène Conventionnée, Teatre Principal de Palma de Mallorca, Temporada Alta – Festival Internacional d’Arts Escèniques, L’animal a l’esquena – Centre de Creació de Celrà

Coproducció Mercat de les Flors

UNA HORA ABANS: DS 8 DE MAIG

 

Fitxa completa

Espai sonor Fanny Thollot / Escenografia Kike Blanco / Il·luminació August Viladomat i Irene Ferrer / Vestuari CarmePuigdevalliPlantés

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

Del 6 al 9 de maig

a les 20 h (dg 18 h)

Sala MAC

22 €

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x