May 6th to 9th

MAL PELO BACH PROJECT CONSTELLATION: Highlands

Buy your ticket

Share

travessa diverses obres del compositor, amb diferents aproximacions coreogràfiques i escèniques sobre l’espiritualitat, l’estructura, la penombra i la llum de la seva música.

La música, interpretada en directe i dirigida per Joel Bardolet, amb Quiteria Muñoz al capdavant del quartet de veus i Fanny Thollot com a enginyera de so i compositora, crearà un món sonor entorn d’alguns fragments de les Cantates i les Partitas (amb èmfasi en la versió de la Xacona per a quartet de veus i violí) i algunes peces de l’Art de la fuga de J. S. Bach.

Formada el 1989 per María Muñoz i Pep Ramis, la companyia Mal Pelo basa el seu treball en una recerca constant de llenguatges. Durant els seus primers anys, van fer nombroses gires (Europa, Estats Units, Orient Mitjà, Canadà i Amèrica del Sud). L’any 2001, Pep Ramis i María Muñoz van impulsar L’animal a l’esquena, un centre de creació i intercanvi multidisciplinari en una masia situada a Celrà (Girona).

Mal Pelo ha rebut, entre altres, el Premi Nacional de Dansa 2002, atorgat per la Generalitat de Catalunya, el Premi Nacional de Dansa 2009 – Creació atorgat pel Ministeri de Cultura, el Premi Ciutat de Barcelona 2017 de Dansa per la transmissió de la peça Bach i la interpretació de Federica Porello i el Premi de la Crítica 2018 per l’espectacle Bach i a la interpretació de Federica Porello.

Directors María Muñoz i Pep Ramis / Directors assistants Leo Castro / Creation and performing Quartet de corda: Joel Bardolet, violin; Jaume Guri, violin; Masha Titova, viola, and Daniel Claret, cello. Liric voices Quartet: Quiteria Muñoz, soprano; David Sagastume, contratenor; Mario Corberán, tenor, and Giorgio Celenza, bass. Dancers quartet: Pep Ramis, María Muñoz, Federica Porello and Zoltan Vakulya / Music Johann Sabastian Bach
Production Mal Pelo / Co-production Mercat de les Flors, Théâtre Garonne – Scène européenne de Toulouse,  ICEC – Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya / With the collaboration Théâtre de l’Archipel – Scène Nationale de Perpignan, Théâtre des Quatre Saisons de Gradignan – Scène Conventionnée, Teatre Principal de Palma de Mallorca, Temporada Alta – Festival Internacional d’Arts Escèniques, L’animal a l’esquena – Centre de Creació de Celrà

Coproducció Mercat de les Flors

Introductory session to the show ONE HOUR BEFORE the function: SATURDAY 8th MAY

Full data

Sound design Fanny Thollot / Scenography Kike Blanco / Lighting August Viladomat i Irene Ferrer / Clothes Carme PuigdevalliPlantés

News

Cicle

Useful information

Season: 2020-2021

May 6th to 9th

20 h (sunday 18 h)

Sala MAC

22 €

Related

We use our own and third-party cookies to improve our services by analyzing your browsing habits. We consider that by continuing to use this site, you are agreeing to the use of cookies. You can change the settings and obtain further information here.

x