17 d'octubre

COMPANYIA ARRANGEMENT PROVISOIRE / JORDI GALÍ BABEL

Inscripcions

Compartir

Aquesta actuació s’inclou en les activitats de VIU MONTJUÏC – PARC DE LA CULTURA

Babel és un projecte participatiu que continua explorant el que fonamenta l’obra de Jordi Galí, és a dir, la vinculació entre gest i objecte en relació amb l’entorn. Com les seves peces anteriors, Babel és una arquitectura efímera per a l’espai públic, que es construeix en directe sota la mirada de l’espectador. Per dur a terme aquest espectacle, es proposa un taller per a 25 persones que, durant 3 dies, fabricaran aquesta torre i aprendran a manipular-la. El dispositiu busca ressaltar la seva dimensió utòpica que, mitjançant la coordinació d’esforços i desitjos, esdevé una realitat; una possible gesta tècnica perquè cada individualitat trobi el seu lloc, es faci responsable i s’involucri en col·lectiu.

Jordi Galí va estudiar dansa contemporània a l’Institut del Teatre de Barcelona. Com a ballarí ha treballat amb Emilio Gutiérrez (1997-1999), Wim Vandekeybus (1999-2001), Anne Teresa De Keersmaeker (2001-2003), Lies Pawels (2004-2005) i Maguy Marin (2005-2010), entre d’altres. Guardonat amb el Premi al Millor Ballarí al Certamen Coreográfico de Madrid de 1998 i el Premi honorífic al Millor Actor per Kontact International Theater Festival de Torun (Polònia) el 2005. Des de 2001, Jordi Galí desenvolupa el seu propi treball i el 2007 va fundar la companyia Arrangement Provisoire. Des de 2014 comparteix la direcció artística amb Vania Vaneau. Entre 2011 i 2014 ha esdevingut artista associat a RamDam Arts Center (Sainte-Foy-lès-Lyon). Des de 2016 fins 2018 ell i Vania Vaneau són artistes associats a Le Pacifique CDCN de Grenoble. El diàleg entre el gest i la matèria és el nucli dels seus darrers treballs.

Concepte Jordi Galí / En col·laboració amb Katia Mozet / Creada amb el centenar de persones dels tallers i l’equip d’Arrangement Provisoire: Anne Sophie Gabert, Lea Helmstädter, Konrad Kaniuk, Jérémy Paon, Jeanne Vallauri, Julia Moncla, Julien Quartier / Col·laboradors Balyam Ballabeni, Bruno Chauvin / Socis per a la construcció De facto, ACTS / Teaser Vincent Laisney
Producció Arrangement Provisoire / Coproducció Le Pacifique; CDCN Grenoble-Auvergne-Rhône-Alpes, La Briqueterie; CDCN du Val-de-Marne en el marc del Projecte Europeu Migrant Bodies-Moving Borders, Les Ateliers Frappaz; CNAREP Villeurbanne, L’Abattoir; CNAREP Chalon sur Saône, Format Danse Ardèche / Amb el suport Lycée professionnel Georges Lamarque; Rillieux-la-Pape, Région Auvergne-Rhône-Alpes (ajuts a la creació). BABEL es va crear durant 8 tallers participatius  que va reunir un centenar de persones durant 1 any.
Jordi Galí i Vania Vaneau són artistes associats al Pacifique CDCN Grenoble – Auvergne Rhône Alpes del 2016 al 2020, després a ICI – CCN de Montpeller del 2020 al 2022, en el marc del programa del Ministère de la Culture et de la Communication.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

17 d'octubre

17 h

Plaça Margarida Xirgu

Gratuït amb inscripció prèvia al web de Viu Montjuic

Durada: 50-60 minuts

Més informació

web cia

‘De torres y alfileres’, por Roberto Fratini

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x