• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

AIMAR PÉREZ GALÍ

ALBA

Del 8 a l’11 de febrer
Popup - Descomptes

ALBA és un recital de dansa i piano, però també és una publicació de coreografies musicals, o un àlbum de poemes dansats. És un joc sobre l’escriptura coreogràfica, musical i poètica. En aquest nou treball, Aimar Pérez Galí es proposa entendre la composició com un tema en sí mateix, jugant amb les regles pròpies dels diferents llenguatges per establir camins intertextuals d’anada i tornada. Amb cinc intèrprets i un pianista en directe, desplegaran un poemari coreogràfic inspirat en artistes que han entès el llenguatge i la seva composició com a joc, des de Joan Brossa a Raymond Queneau, Lucinda Childs, Gloria Fuertes, Tom Johnson, Josep M. Mestres Quadreny o Georges Perec.

Aimar Pérez Galí desenvolupa la seva pràctica artística com a ballarí, coreògraf, investigador, pedagog i escriptor. Es va graduar com a intèrpret en dansa contemporània per l’Escola Superior d’Arts d’Àmsterdam i posteriorment va cursar el Programa d’Estudis Independents del MACBA. És docent de composició al Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre, del qual ha sigut membre de l’equip directiu entre el 2019 i el 2022. La seva obra, que s’ha pogut veure a nivell nacional i internacional, inclou treballs escènics com Sudando el discurso: una crítica encuerpada, The Touching Community o èpica, la pel·lícula Touching Blues, publicacions com Sudando el discurso, Lo tocante o els Cuadernos sobre el tocar, escrits amb en Jaime Conde-Salazar amb qui comparteix el projecte CondeGalí BL, creant treballs dirigits a públic escolar com DITDIT o Subjecte · Verb · Predicat. Des de fa tres anys estudia piano. 

Concepte i direcció Aimar Pérez Galí / Acompanyament Jaime Conde-Salazar / Coreografia Aimar Pérez Galí i les intèrprets / Interpretació Almudena Pardo, Iver Zapata, Tania Libertad, Núria Crespo i Joan Ferré / Espai escènic i vestuari PEDRA / Composició musical Hug Vilamala i Aimar Pérez Galí / Piano en directe Hug Vilamala / Il·luminació Oscila Studio / Producció Isabel Bassas / Producció executiva Oriol Escursell / Administració ANTES / Resta de l’equip a determinar
Coproducció Mercat de les Flors, Festival Castell de Peralada / Amb l’ajuda Festival Dansàneu i la Fundació Joan Brossa – Centre de les Arts Lliures / Amb el suport Centre d’Arts Escèniques Casal d’Alella, L’animal a l’esquena i les beques Barcelona Crea.
El procés d’investigació inicial ha rebut el suport dels serveis educatius del Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía i el Teatre L’Artesà