13 de desembre

AFRICA MOMENT: NADIA BEUGRÉ Quartiers Libres

compra entrada

Compartir

Una dona explora espais peculiars en què ens veiem obligats a romandre, llocs prohibits on es negocien formes d’expressió, submissió i revelació. Una lluita interminable i violenta, en nom de la llibertat d’expressió, on renunciar-hi no és una opció. En aquesta peça apareix una ballarina peculiar i impetuosa però que està atrapada dins dels objectes de la seva pròpia actuació, als quals s’enfronta per tal de domar l’escenari. Breugé qüestiona els espais lliures per a les dones.

Nadia Breugé va néixer a Costa d’Ivori en el si d’una família musulmana i on és la tretzena filla d’un pare que té cinc esposes. Va iniciar la seva carrera amb la creació, juntament amb Béatrice Kombe, de la companyia Tché Tché, amb la qual va guanyar diversos premis. Paral·lelament crea un solo que presenta a Anglaterra, França, Burkina Faso i els Estats Units, entre d’altres països, i entra a la formació de Mathilde Monier per a coreògrafs emergents, on comença a crear Quartiets Libres. Aquest i altres treballs posteriors l’han fet girar internacionalment i rebre diversos premis. Actualment és artista associada a Kunstencentrum Vooruit de Gant (Bèlgica).

Coreografia, interpretació, creació plàstica Nadia Beugré / Dramatúrgia, creació so i tècnic Boris Hennion / Vestuari Nadia Beugré i Boris Hennion / Tècnic de llums i mànager escenari Anthony Merlaud o Christophe Fougou / Paisatge sonor “alarmes” Mathieu Grenier / Producció executiva Latitudes Prod (Lille) / Agraïments especials Centre Coreogràfic Nacional de Montpeller, Agora-Montpellier Danse, Centre de Desenvolupament Coreogràfic de Toulouse

En acabar la funció obrirem un espai de trobada entre el públic i l’artista

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

13 de desembre

20 h

Sala MAC

16 €

Durada: 50 minuts

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x